Οι διάσημοι φαίνονται σε εμάς απόμακροι, ελιτιστές ίσως ή… λες και ανήκουν σε διαφορετική φυλή.

Όταν η κουβέντα πάει προς τα αθλητικά θέματα, ωστόσο, εκεί μπορούμε να καταλάβουμε την «τρέλα», που μερικοί κουβαλούν για την ομάδα που υποστηρίζουν.

Φυσικά, θα τους βλέπουμε πάντα στα επίσημα, μακριά από τους «κοινούς θνητούς», να συνομιλούν με αστέρες, που κανείς δεν μπορεί να πλησιάσει και γενικότερα να κλέβουν την παράσταση σε όποιο γήπεδο βρίσκονται. Κάποιοι από αυτούς, δε, έχουν μαλώσει με αντίπαλους προπονητές ή ακόμα και με παίκτες!

Ας δούμε μερικούς παρακάτω:

Άις Κιουμπ

Ο Άις Κιουμπ βοήθησε τους Ρέιντερς να γίνουν η πιο κουλ ομάδα του NFL. Εκείνος και οι N.W.A. μπήκαν στη ραπ σκηνή κάνοντας το μαύρο και το ασημί αγαπητό σε όλα τα «κακά παιδιά». Οι στίχοι του συχνά μιλούν για τους Λέικερς και τους Ρέιντερς. Η οικογένεια και η κινηματογραφική καριέρα του έχουν στερήσει τη συστηματική παρουσία του στα γήπεδα, αλλά που και που, κάπου θα τον πάρει το μάτι σου. Πάντα στο Λος Άντζελες, σε παιχνίδι των Λέικερς ή των Ντότζερς.



Μπίλι Κρίσταλ

Ο συγκεκριμένος ηθοποιός είναι από τους πιο πιστούς οπαδούς των Λος Άντζελες Κλίπερς. Όταν η ομάδα μετακόμισε από το Σαν Ντιέγκο στο Λος Άντζελες τη δεκαετία του 1980, ο Κρίσταλ αμέσως αγκάλιασε τους Κλίπερς και έγινε ο πιο γνωστός υποστηρικτής τους. Μεταμορφώθηκε σε μία σατιρική φιγούρα του υποστηρικτή της άλλης πλευράς, Τζακ Νίκολσον.



Τζον Χαμ

Ο καταπληκτικός «Ντον Ντράπερ» του Mad Men είναι φανατικός οπαδός των ομάδων του Σεντ Λούις, όπως οι Μπλουζ και οι Κάρντιναλς. Μάλιστα, έχει πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικά σποτ που προωθούν τους Μπλουζ και ήταν ο βασικός αφηγητής στην ταινία που κυκλοφόρησαν οι Κάρντιναλς, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο μπέιζμπολ.



Τζέσικα Άλμπα

Η πανέμορφη ηθοποιός είναι μεγάλη φαν των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Επέλεξε την ομάδα αυτή όταν η ομάδα από την Καλιφόρνια απόκτησε τον Μπάιρον Ντέιβις, με τον οποίο εκείνη και ο σύζυγος της, Κας Γουόρεν, είναι πολύ καλοί φίλοι. Έχει την τύχη να παρακολουθεί την ομάδα στην καλύτερη εποχή της και έχει ζήσει από κοντά τα πρωταθλήματα που έχουν κατακτήσει και ίσως αυτά που θα κατακτήσουν.



Τζάστιν Τιμπερλέικ

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής/ηθοποιός παραμένει ένα παιδί από το Μέμφις. Είναι σε κάθε παιχνίδι των Γκρίζλις και μάλιστα μαζί με τη γυναίκα του, έχουν ένα μικρό ποσοστό της ομάδας.



Ντένζελ Ουάσινγκτον

Είναι ένας από του πιο ολοκληρωμένους ηθοποιούς στην ιστορία του κινηματογράφου και φανατικός με τα σπορ. Υποστηρίζει τους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Νιου Γιορκ Γιάνκις. Πολλές φορές χαρίζει τα χαρακτηριστικά ολόμαυρα καπέλα των νέοϋορκέζων. Επίσης, έχει και ένα πολύ καλό αθλητικό βιογραφικό. Όταν φοιτούσε στο πανεπιστήμιο του Φόρνταμ, έπαιζε πόιντ γκαρντ υπό τις οδηγίες του μετέπειτα προπονητή NBA, Π.ΤΖ. Καρλεσίμο.



Μάθιου Μακόναχι

Ο Μακόναχι είναι χρόνια οπαδός των Ουάσινγκτον Ρέντσκινς (πλέον ονομάζονται Κομάντερς). Τιμά την Τεξανική καταγωγή και είναι σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας φούτμπολ του πανεπιστημίου του Τέξας, τους Λονγκχορνς. Το 2006 ήταν στις εξέδρες όταν η ομάδα πήρε το Εθνικό Πρωτάθλημα κόντρα στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια.



Βινς Βον

Ο αγαπημένος κωμικός μπορεί να παίζει αστείους και φωνακλάδες χαρακτήρες, αλλά παίρνει τα σπορ πάρα πολύ σοβαρά. Υποστηρίζει όλες τις ομάδες του Σικάγο και συχνά εμφανίζεται σε αγώνες των Σικάγο Μπλάκχοκς και των Σικάγο Καμπς.



Μάρκ Γουόλμπεργκ

Ίσως ο πιο «old school» οπαδός από όλους. Υποστηρίζει φανατικά όλες τις ομάδες της Βοστόνης, όπως τους Πάτριοτς, Μπρούινς, Ρεντ Σοξ και φυσικά Σέλτικς. Φυσικά, έχει παίξει σε ταινίες που πραγματεύονται ιστορίες από τον χώρο του αθλητισμού, όπως ο ρόλος του σαν Μίκι Γουόρντ στο The Fighter.



Μπιλ Μάρεϊ

Η αγάπη του ηθοποιού για τους Σικάγο Καμπς είναι άσβηστη και πηγαίνει στο Ρίνγκλεϊ Φιλντ για πάνω από 50 χρόνια. Ήταν ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους οπαδούς, όταν το 2016 οι Καμπς πήραν το πρωτάθλημα και έσπασαν την κατάρα των 100 χρόνων που τους στοίχειωνε.



Τζακ Νίκολσον

Ο συγκεκριμένος δεν χρειάζεται συστάσεις μιας και για δεκαετίες είναι στο Στέιπλς Σέντερ όταν παίζουν οι Λέικερς. Αμέτρητες φορές έχει δεχθεί παρατηρήσεις για τα ουρλιαχτά του στους διαιτητές και πολλές φορές ανοίγει «διάλογο» με τους αντίπαλους προπονητές και παίκτες!



Σπαίκ Λι

Ο καταπληκτικός σκηνοθέτης είναι ο παλμός των Νιου Γιορκ Νικς για πάρα πολλά χρόνια. Φυσικά, θα μείνει αξέχαστος ο τσακωμός του με τον Ρέτζι Μίλερ κατά τη διάρκεια του αγώνα για τα πλέι οφς της Ανατολικής Περιφέρειας.



Επιμέλεια: Βασίλης Λαζάρου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το απόλυτο φέτος αποχαιρέτησε από νωρίς

Ντιέγκο Αλόνσο: Αντιμέτωπος με την… κατάρα της Τούμπας σε ένα «must win» ντέρμπι δίχως ελαφρυντικά!

Τι διαφορετικό περιμένουμε από τους 14 της Σούπερ Λίγκας στην επανέναρξη του πρωταθλήματος

Οι ομάδες «ξηλώθηκαν»: Αυτές είναι 20 πιο ακριβές μεταγραφές του φετινού πρωταθλήματος

Χωρίς ματς από το 2020: Η εθνική ομάδα της Ερυθραίας δεν αγωνίζεται από φόβο μην το σκάσουν οι παίκτες!

Φαινόμενο Γκιόκερες: Έχει υψηλότερο ratio στο σκοράρισμα από Εμπαπέ, Χάαλαντ και Κέιν!

Χρήστος Τζόλης: Ένα «όπλο» στα χέρια του Γιοβάνοβιτς που είναι έτοιμο να… εκπυρσοκροτήσει!

«Κακό» το αριστερό πόδι του Ιωαννίδη; Καλύτερα να το ξανασκεφτούμε…

Χτίζει μενταλιτέ με γκολάρες και έχει τα φόντα να πάει ψηλά: Τα σημεία από το διπλό της Ελλάδας στην Ιρλανδία!

Ο Κάρμο βρήκε με την Ανγκόλα τον απαιτούμενο ρυθμό και ετοιμάζεται να κυριαρχήσει ξανά σε Ελλάδα και Ευρώπη!