Βόλεϊ

Ζάκοτς: «Στο τέταρτο σετ φτάσαμε στο επίπεδό μας»

Στην εμφάνιση του ΠΑΟΚ στο τέταρτο σετ στάθηκε ο Ντάρκο Ζάκοτς μετά τη νίκη επί της Ολυμπιάδας Νεάπολης στο Challenge Cup βόλεϊ γυναικών.

Ο Ντάρκο Ζάκοτς τόνισε πως οι βολεϊμπολίστριες του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στις δυσκολίες του ματς με την Ολυμπιάδα Νεάπολης, θεωρεί πως η νίκη επί των Κύπριων αφήνει στην άκρη τα προβλήματα κι έδωσε σύνθημα για τη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Αναλυτικά: «Πρώτα απ' όλα, θέλω να συγχαρώ τις παίκτριες μου για τη νίκη. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο, αλλά σε κάποια σημεία, ειδικά στο τέταρτο σετ, παίξαμε στο επίπεδο το οποίο θέλουμε. Αφήσαμε και αφήνουμε πίσω τα προβλήματα, τα οποία αντιμετωπίζουμε. Κάθε νίκη είναι σημαντική για το μέλλον. Σήμερα δεν τελείωσε η δουλειά, ήταν απλώς το πρώτο ημίχρονο».

Η Ανδρομάχη Τσιόγκα τόνισε πως: «Η ομάδα ακόμα προσπαθεί να βρει τα πατήματά της, οπότε θέλαμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε. Σε κάποια σημεία κάναμε λάθη, ειδικά στο δεύτερο σετ. Μετά, όμως, βελτιώσαμε την εικόνα μας κι είμαστε χαρούμενες για τη νίκη. Θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και στον επαναληπτικό, παίζοντας πάντα για τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x