Βόλεϊ

Παραμένει για δέκατη χρονιά στον Ολυμπιακό η Λαμπρούση

Για δέκατη χρονιά θα αγωνιστεί στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού η Τζίνα Λαμπρούση, αφού ανανέωσε τη συνεργασία της με τις «ερυθρόλευκες» για έναν ακόμα χρόνο.

Μόνιμα στον Ολυμπιακό η Τζίνα Λαμπρούση. Ο «ερυθρόλευκος» Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 33χρονη διεθνή κεντρικό για έναν ακόμα χρόνο, με την αρχηγό της ομάδας βόλεϊ γυναικών να αγωνίζεται για δέκατη σεζόν συνολικά στην καριέρα της με τη φανέλα με τον δαφνοστεφανωμένο έφηβο στο στήθος.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με την Τζίνα Λαμπρούση. Η αρχηγός κι Ελληνίδα κεντρική υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και παραμένει στο ρόστερ της ομάδας βόλεϊ γυναικών του συλλόγου.

Η δήλωση της Τζίνας Λαμπρούση: «Είμαι χαρούμενη που για δέκατη σεζόν θα εκπροσωπώ τα χρώματα της ομάδας. Ειδικά αυτή τη χρονιά που ο σύλλογος κλείνει τα 100 του χρόνια. Οπότε, θα πρέπει να πετύχουμε τους στόχους, που και φέτος είναι υψηλοί, για να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο. Σας περιμένουμε στο γήπεδο κι εύχομαι να έχουμε μια υγιή χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x