Βόλεϊ

Ανακοίνωσε τον Μπάση ο ΠΑΟΚ

Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την επόμενη σεζόν την καριέρα του ο Αχιλλέας Μπάσης.

Βολεϊμπολίστας του ΠΑΟΚ έγινε την Τρίτη ο Αχιλλέας Μπάσης. Ο Ερασιτέχνης ανακοίνωσε την απόκτηση του διεθνούς 30χρονου κεντρικού για τον επόμενο χρόνο, ώστε να ενισχυθεί στο μπλοκ και να βοηθήσει τους κατόχους του Σούπερ Καπ να διεκδικήσουν όλους τους εγχώριους τίτλους και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Μπάσης την περυσινή σεζόν αγωνίστηκε στον Μίλωνα, με τον οποίο έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου και στους «8» του CEV Cup.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα βόλεϊ ανδρών του ΠΑΟΚ ανακοινώνουν την έναρξη συνεργασίας με τον αθλητή, Αχιλλέα Μπάση, για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025.

Γεννημένος στις 13/03/1994, ο Αχιλλέας Μπάσης αγωνίζεται ως κεντρικός κι έχει ύψος 198cm.

Έκανε τα πρώτα του βήματα στο βόλεϊ από τον Πανελλήνιο τη σεζόν 2010-11. Στον Πανελλήνιο παρέμεινε έως τη σεζόν 2014-15, παίρνοντας πολύτιμες εμπειρίες.

Στη συνέχεια, ακολούθησε μία τριετία (2015-18) στον Εθνικό Πειραιώς, πανηγυρίζοντας την άνοδο στη Volley League ανδρών τη σεζόν 2016-17, ενώ αγωνίστηκε και στη μεγάλη κατηγορία τη σεζόν 2017-18.

Την επόμενη σεζόν (2018-19), αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΟΦΗ, πανηγυρίζοντας ακόμα μία άνοδο στη Volley League ανδρών, ξεχωρίζοντας, μάλιστα, με τις εμφανίσεις του.

Την επόμενη διετία (2019-21), έπαιξε με τη φανέλα της Κηφισιάς, πραγματοποιώντας κι εκεί πολύ καλές εμφανίσεις στη Volley League ανδρών.

Κάτοικος Αθήνας παρέμεινε και την επόμενη διετία (2021-23), παίζοντας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Στην διετία αυτή κατέκτησε ένα πρωτάθλημα, ένα Σούπερ Καπ και δύο Λιγκ Καπ.

Την περασμένη σεζόν (2023-24) αγωνίστηκε με τη φανέλα του Μίλωνα, συμβάλλοντας τα μέγιστα με τις εμφανίσεις του στην καλή πορεία της ομάδας της Νέας Σμύρνης σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και CEV Cup.

Για την έναρξη συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ, ο Αχιλλέας Μπάσης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, acpaok.gr: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που από τη νέα χρονιά θα είμαι μέλος της ομάδας του ΠΑΟΚ. Οι στόχοι της ομάδας εναρμονίζονται πλήρως με τους δικούς μου κι είμαι έτοιμος να δώσω το 100% του εαυτού μου, ώστε να επιτευχθούν. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι στο πλευρό μας και να γίνει ο έβδομος παίκτης της ομάδας μας τη νέα χρονιά».

Καλώς ήρθες στον ΠΑΟΚ, Αχιλλέα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x