Βόλεϊ

Ανανέωσε με ΑΕΚ η Τσιτσιπλάμη

Στην ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ θα αγωνιστεί και την επόμενη σεζόν η Ελένη Τσιτσιπλάμη, αφού ανανέωσε τη συνεργασία της με την Ένωση.

Συνεχίζει κα του χρόνου στην ομάδα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ η Ελένη Τσιτσιπλάμη. Η Ένωση ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με την 27χρονη διαγώνιο για έναν ακόμα χρόνο, τον δεύτερο συνεχόμενο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με την Ελένη Τσιτσιπλάμη. Η 27χρονη (05/10/1996) διαγώνια, ύψους 1,82 μ., υπέγραψε το νέο της συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του συλλόγου, συμπληρώνοντας μία διετία με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, η Ελένη Τσιτσιπλάμη δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη που θα είμαι και την επόμενη χρονιά μέλος αυτής της ομάδας. Θα είναι μια διαφορετική σεζόν, καθώς κι η ομάδα θα είναι πολύ διαφορετική και, σίγουρα, όλοι θα προσπαθήσουμε σκληρά για να πετύχουμε τους επιθυμητούς στόχους.

Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της και ελπίζω να έχουμε στο πλάι μας τον κόσμο της ΑΕΚ, όπως έγινε και φέτος, γιατί βοηθούν όλοι τους στην προσπάθειά μας με τον δικό τους τρόπο. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη χρονιά χωρίς τραυματισμούς».

Ελένη, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x