Βόλεϊ

Ώρα στέψης!

Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ; Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται στο «καυτό» κλειστό του Ρέντη τον «δικέφαλο του Βορρά» στον πέμπτο τελικό της Volley League και ο νικητής θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή.

Αυτόν τον τίτλο ποιος θα τον πάρει; Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 19:00 (Novasports3, ΣΠΟΡ FM 94.6, www.sport-fm.gr) στο κατάμεστο κλειστό του Ρέντη (έχει σημειωθεί Sold out) τον ΠΑΟΚ στον πέμπτο και τελευταίο τελικό της Volley League και αναμένεται «μάχη» μέχρι τελικής πτώσεως.

Όποιος δεν… πέσει θα κατακτήσει τον τίτλο, αν αυτός είναι ο «δικέφαλος» θα κάνει το threepeat. Διαφορετικά οι «ερυθρόλευκοι» που ξεκίνησαν με πλεονέκτημα έδρας αυτή τη σειρά και με το πρόσφατο break το πήραν πίσω ύστερα από το 3-0 στην Πυλαιά, θα επιστρέψουν στην κορυφή ύστερα ένα μικρό διάλειμμα.

Χωρίς τον Σάσα Στάροβιτς που γύρισε το πόδι του στον τέταρτο τελικό αναμένεται να αγωνιστούν οι φιλοξενούμενοι.

Το ντέρμπι έχει αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον ύστερα και από τη διαφωνία των δύο ομάδων για αλλαγή ώρας στον σημερινό ματς, ύστερα από το αίτημα της Nova, που στήριξε ο Ολυμπιακός, καθώς στις 20:30 υπάρχει η φιέστα της ποδοσφαιρικής ομάδας των Πειραιωτών.

Αν τα καταφέρει η ομάδα του Σλόμπονταν Μπόσκαν, τότε θα κατευθυνθεί στον Καραϊσκάκη για να πανηγυρίσει την επιτυχία της με τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ο Σλόμπονταν Μπόσκαν δήλωσε για το αποψινό ματς: «Είμαστε έτοιμοι για έναν ακόμα μεγάλο αγώνα. Με τη βοήθεια των οπαδών μας θέλουμε να πάρουμε τη νίκη για να κλείσουμε με επιτυχία τη χρονιά. Αποδείχτηκε πως τίποτα δεν είναι εύκολο. Διαχειριστήκαμε καλά την ήττα στον τρίτο τελικό. Χρειάζεται να έχουμε τακτική και αυτοσυγκέντρωση για να φτάσουμε στον στόχο μας».

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χόρχε Ελγκέτα δήλωσε: «Είναι ένας αγώνας όπου όλοι πρέπει να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους και όλη τους τη σκέψη. Θα τα παίξουμε όλα για όλα. Δεν θα παίξει ο Στάροβιτς. Είναι μεγάλη απώλεια αλλά εδώ που φτάσαμε θα μετρήσει η δύναμη της ομάδας και όχι η δύναμη ενός παίκτη. Όλοι έχουν πίεση για τη νίκη. Πιστεύω στην ομάδα μου. Έχουμε ετοιμάσει την τακτική μας. Πρέπει να έχουμε υπομονή και διάρκεια και να αφοσιωθούμε μόνο στον αγώνα. Όλα μπορεί να γίνουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x