Euroleague

Παπανικολάου: «Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μπάλντοκ - Τα παιδιά της Εθνικής μας συγκίνησαν όλους»

Μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Ζάλγκιρις, ο Κώστας Παπανικολάου εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Έχοντας - ξανά - πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, ο Ολυμπιακός κινδύνεψε να χάσει ένα δικό του ματς από τη Ζάλγκιρις, ωστόσο, στο τέλος επιβίωσε και κατάφερε να πάρει τη νίκη με σκορ 74-68.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», Κώστας Παπανικολάου, αναφέρθηκε στην αποψινή εικόνα της ομάδας και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ που επέτρεψαν στους Λιθουανούς να παραμείνουν στο ματς, ενώ, παράλληλα εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ, κάνοντας ειδική μνεία στους ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας για την στάση τους και την ιστορική νίκη επί της Αγγλίας.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Παπανικολάου:

«Θα ήθελα να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια του Τζορτζ Μπάλντοκ που έφυγε από τη ζωή. Να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά της Εθνικής που έδειξαν αυτοθυσία και τίμησαν τον συμπαίκτη τους, μας συγκίνησαν όλους.

Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, η διαχείρισή μας στα 3 δεκάλεπτα δεν ήταν η δέουσα. Χρίζει μεγάλης προσοχής για τα επόμενα ματς. Σαν να σβήσαμε τις μηχανές στο 2ο δεκάλεπτο και δώσαμε την ευκαιρία στην Ζαλγκίρις να επιστρέψουμε και να έχουμε ένα θρίλερ.

Φταίει που νιώσαμε λίγο παραπάνω άνετα από όσο έπρεπε και λίγο που ακόμα όλες οι ομάδες και εμείς δεν έχουν πάρει μπροστά να παίξουν το μπάσκετ που θέλουν. Είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξουμε.

Σίγουρα μας ενοχλούν τα ριμπάουντ που χάνουμε. Η άμυνα τελειώνει όταν καθαρίσεις το ριμπάουντ, αλλιώς κουράζεται και το σώμα και το μυαλό και αυτό κάνει όλη τη δουλειά πιο δύσκολη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x