Βόλεϊ

Μπόσκαν: «Παίξαμε καλά και νικήσαμε»

Ο Ολυμπιακός έκανε αυτά που έλεγαν πριν το ματς της Πέμπτης με τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία, έπαιξε καλά και νίκησε, όπως τόνισε μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Σλόμπονταν Μπόσκαν.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως ακολούθησαν την τακτική τους και ήταν ανώτεροι και σωματικά και πνευματικά. Ζήτησε υπομονή για να έρθει ο τίτλος και να γεμίσει ο κόσμος το «Μελίνα Μερκούρη», ενώ θεώρησε σημαντική την απουσία του Στάροβιτς.

Αναλυτικά: «Ήρθαμε σήμερα εδώ, όχι απλά για να παίξουμε, αλλά για να νικήσουμε. Θέλαμε να παίξουμε καλά, να ακολουθήσουμε την καλή δική μας τακτική. Ήμασταν έτοιμοι σε όλους τους τομείς, στην τακτική, πνευματικά και σωματικά και τα καταφέραμε.

Πρέπει να είμαστε υπομονετικοί στο πέμπτος ματς, να κάνουμε το ίδιο καλό παιχνίδι σε όλους τους τομείς και περιμένω τον κόσμο μας να έρθει στου Ρέντη και να βοηθήσει την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα».

Όσο για τον τραυματισμό του Στάροβιτς, ανέφερε: «Είναι ένας πολύ καλός παίκτης, όμως την ιστορία την γράφουν όσοι παίζουν. Σίγουρα, είναι μια σημαντική απώλεια. Στα προηγούμενα ματς σέρβιρε καλά και τελείωνε τις δύσκολες, χαλασμένες μπάλες, κάτι που ήταν δύσκολο να το κάνει σήμερα ο ΠΑΟΚ χωρίς αυτόν.

Σταδιακά προσαρμόστηκε και το μπλοκ μας, οπότε από τακτικής άποψης μπορούμε να πούμε ότι ήταν σημαντική η απουσία του Στάροβιτς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x