Βόλεϊ

Μπαίνει στη μάχη της Ευρώπης ο Μίλωνας

Πρεμιέρα στα κύπελλα Ευρώπης βόλεϊ ανδρών της φετινής σεζόν κάνει ο Μίλωνας, αφού στις 20:00 υποδέχεται την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Σόνσενβερτ, για τα προκριματικά του CEV Cup.

Με τη Σόνσενβερτ θα αρχίσει τους αγώνες του στην προκριματική φάση του CEV Cup βόλεϊ ανδρών ο Μίλωνας. Οι «μαυροπράσινοι» υποδέχονται την πρωταθλήτρια Ελβετίας στις 20:00 στο «Κροίσος Πέρσης» και θέλουν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα έδρας που έχουν αποκτήσει από την κλήρωση.

Η Σόνσερβερτ έχει στη σύνθεσή τον διεθνή διαγώνιο της Σρι Λάνκα, Μαχέλα Ιντιβάρα Τζαγιαλά Αρατσίγκε, και τον Νορβηγό κεντρικό, Πίτερ Αλσταντ-Εστβικ που είναι βασικοί. Υπάρχει κι ο νεαρός Λετονός Λέιτις Βελς. Στηρίζεται πάντως στους δύο Ελβετούς διεθνείς, τον ακραίο Λούκα Ούρλιχ και τον πασαδόρο Πέτρο Κάιγκερ.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης, σε σύγκριση με την ελβετική, δεν έχει επίσημους αγώνες, αλλά έχει το πλεονέκτημα της έδρας και της ομοιογένειας της περυσινής ομάδας.

«Αντιμετωπίζουμε τους πρωταθλητές Ελβετίας. Είναι μία καλή και συμπαγής ομάδα που έχει πολλά ευρωπαϊκά παιχνίδι. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Περιμένουμε έναν δύσκολο και απαιτητικό αγώνα. Έχουμε προετοιμαστεί καλά και θέλουμε να κάνουμε ένα δυνατό παιχνίδι.

Στις διπλές αναμετρήσεις, η πρόκριση κρίνεται στον δεύτερο αγώνα, αλλά οι βάσεις μπαίνουν ξεκάθαρα από το πρώτο ματς», τόνισε ο Σάκης Ψάρρας και απηύθυνε κάλεσμα προς τους Νεοσμυρνιώτες και τους φίλους της ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x