Βόλεϊ

Κοβάτσεβιτς: «Εκπληκτική νίκη, καταπληκτική ατμόσφαιρα»

Μια εκπληκτική νίκη μέσα σε μία καταπληκτική ατμόσφαιρα χαρακτήρισε το 3-2 σετ του Ολυμπιακού επί της Μπούρσασπορ στον πρώτο τελικό του Challenge Cup ο Μπράνκο Κοβάτσεβιτς.

Ο Σέρβος τεχνικός των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως στα δύο πρώτα σετ φαινόταν σαν να έκαναν προπόνηση οι δύο ομάδες και, όταν βελτιώθηκε η υποδοχή τους, πήραν δύσκολους πόντους στη συνέχεια και περιμένει πως θα είναι διαφορετικός ο δεύτερος τελικός.

Αναλυτικά: «Εκπληκτική νίκη σήμερα, δεν έχω λόγια να περιγράψω την ατμόσφαιρα που ζήσαμε σήμερα. Δεν σχολιάζω επιμέρους στοιχεία του αγώνα ή κάποια αθλήτρια ξεχωριστά, αλλά σήμερα στα δύο πρώτα σετ είχαμε μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή, το οποίο οδήγησε την ομάδα να μην έχει επίθεση.

Κάποια στιγμή στα δύο πρώτα σετ αναρωτήθηκα αν η Μπούρσα κάνει προπόνηση και εμείς τους πετούσαμε τις μπάλες. Ηρεμήσαμε στη συνέχεια, βελτιωθήκαμε σε όλους τους τομείς με αρχή την υποδοχή και αυτό οδήγησε στο να πάρουμε δύσκολους πόντους και, στη συνέχεια, αυτήν τη μεγάλη νίκη.

Το σίγουρο είναι ότι θα είναι μία καινούργια αναμέτρηση το Σάββατο, όλα ξεκινάνε από το μηδέν. Σίγουρα, σήμερα ήταν μία εκπληκτική βραδιά, αλλά δεν σημαίνει τίποτα, πάμε τώρα στον επόμενη αγώνα και θα έρθουν μεγαλύτερες νίκες».

Η Στέλλα Χριστοδούλου συμπλήρωσε πως: «Ζήσαμε απίστευτες στιγμές, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Ο κόσμος ήταν καταπληκτικός και μας έδωσε πολλή ενέργεια. Μπήκαμε λίγο φοβισμένες στο παιχνίδι, αλλά, στη συνέχεια, ξεχείλισε το πάθος. Πραγματικά, δεν έχω λόγια. Συγχαρητήρια σε όλους, στις συμπαίκτριές μου!

Θέλουμε την κούπα και θα πάμε στην Τουρκία για να νικήσουμε. Έχω ξαναπεί ότι αυτή η ομάδα είναι τρελή. Ξέραμε πως να το "γυρίσουμε" το παιχνίδι».

Η Ναντζέγια Μαλασάι τόνισε πως: «Στα πρώτα 2-3 σετ, ήμουν πολύ νευρική και ο προπονητής μου με αντικατέστησε. Τότε, χαλάρωσα και προσπάθησα να διορθώσω τα λάθη μου για να βοηθήσω την ομάδα μου. Ήταν πολύ ωραία τα συναισθήματα. Πιστέψαμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα.

Ο δεύτερος αγώνας θα είναι πολύ δύσκολος. Στην Τουρκία, θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και φανατικούς οπαδούς. Αφού καταφέραμε, όμως, να γυρίσουμε αυτό το παιχνίδι από 2-0 σε 3-2, γιατί να μην το κάνουμε και στην Τουρκία»;

Τέλος, ο Γιαν Ντε Μπραντ τόνισε πως: «Το ότι χάσαμε 3-2 μας αφήνει μία "γλυκόπικρη γεύση". Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και πήραμε τα δύο πρώτα σετ. Στο τέταρτο σετ, είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε "καθαρή" νίκη, όμως τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα να χάναμε δηλαδή με 3-1 ή 3-0 και να είχαμε περισσότερη πίεση.

Τώρα, πρέπει απλά να νικήσουμε στην έδρα μας. Δεν μου έκανε έκπληξη η αντίδραση του Ολυμπιακού, γιατί είναι μία ομάδα που δεν εγκαταλείπει ποτέ. Στη ρεβάνς, δεν θα έχουμε πίεση, πρέπει, όμως,να παίξουμε καλύτερα και να νικήσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x