Βόλεϊ

Καταγγέλλει την αθλ. Δικαστή για την υπόθεση Αγκάμεζ ο ΠΑΟΚ!

Στα άκρα προτίθεται να φτάσει ο ΠΑΟΚ για το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Αγκάμεζ, πριν τον τέταρτο τελικό της Volleyleague. Έτοιμοι να καταγγείλουν την αθλητική δικαστή στον Άρειο Πάγο για κακοδικία.

Νέο θέμα προέκυψε στα πλέι οφ της Volleyleague. Πέρα από την έντονη αντίδραση που εκδήλωσε για την ενδεχόμενη αλλαγή ώρας στον πέμπτο τελικό, ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να φτάσει στα άκρα και για την υπόθεση τιμωρίας του Λίμπερμαν Αγκάμεζ.

Ο Κολομβιανός διαγώνιος -και κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού- τιμωρήθηκε με 1.000 ευρώ πρόστιμο, βάσει του άρθρου για απόπειρα βιαιοπραγίας, λόγω της διαμάχης που είχε με τον Ανδρέα Ανδρεάδη στο τέλος του τρίτου τελικού.

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως η ποινή είναι «χάδι», λέγοντας πως το σχετικό άρθρο του πειθαρχικού κώδικα κάνει λόγο για 3-6 αγωνιστικές. Ως εκ τούτου, υποστηρίζουν πως η αθλητική δικαστής δεν τιμώρησε τον Κολομβιανό βάσει του σχετικού κώδικα της Λίγκας, αλλά αυτού της ομοσπονδίας.

Οι άνθρωποι του «δικέφαλου του βορρά» έχουν ζητήσει ήδη όλα τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζονται, ώστε να καταγγείλουν για κακοδικία την αθλητική δικαστή στον Άρειο Πάγο και να ανατρέψουν την απόφαση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x