Βόλεϊ

Ελγκέτα: «Δε διαχειριστήκαμε τα έντονα συναισθήματά μας»

Στη δυσκολία να διαχειριστούν τα έντονα συναισθήματά τους στον ΠΑΟΚ μετά τη νίκη στου Ρέντη απέδωσε ο Χόρχε Ελγκέτα την ήττα από τον Ολυμπιακό μετά τη λήξη του τέταρτου τελικού της Volley League.

Ο Αργεντινός τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδος τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως ήταν σημαντική η απουσία του Στάροβιτς και τους επηρέασε και πως δύσκολα ο Σέρβος διαγώνιος θα αγωνιστεί την Κυριακή. Περιμένει να βγει η ποιότητα των «ασπρόμαυρων» μέσα στου Ρέντη, πως ο κόσμος τους δημιούργησε πίεση και κατήγγειλε πως οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» δεν τον χαιρέτησαν.

Αναλυτικά:

«Όλοι περίμεναν να νικήσουμε κι αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο. Δεν μπορούσαμε να διαχειριστούμε τα συναισθήματά μας. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Μας επηρέασε ο τραυματισμός του Στάροβιτς Δεν ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο σετ. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι».

Για το παιχνίδι στου Ρέντη: «Πρέπει να κοιτάξουμε τι μπορούμε να κάνουμε. Πάμε εκεί και είμαστε στο 0-0».

Για την κατάσταση του Στάροβιτς: «Δε νομίζω να μπορεί να παίξει ο Στάροβιτς, έχει σοβαρό πρόβλημα».

Για το αν πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να κερδίσει στου Ρέντη: «Πιστεύω πάντα στην ομάδα μου. Πρέπει να βγάλουμε την ποιότητά μας. Έχουμε φτάσει σε πέμπτο αγώνα. Δεν είναι εύκολο».

Για την παρουσία του κόσμου: «Μας δημιούργησε πίεση ο κόσμος. Ο Ολυμπιακός δεν είχε να χάσει τίποτα. Μόνο να νικήσει εδώ μέσα».

Τέλος, κατήγγειλε πως: «Δεν ήρθαν να με χαιρετήσουν πριν το παιχνίδι από τον Ολυμπιακό, παρά μόνο μετά το παιχνίδι, αφού είχαν νικήσει. Αυτό δεν είναι σωστό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x