Stoiximan Super League

Χωρίς «φρένο» στον Ατρόμητο

Με την ψυχολογία να είναι σε καλύτερα επίπεδα μετά τη νίκη κόντρα στην Καλλονή, ο Ατρόμητος δεν έχει χρόνο για χαρές και πανηγυρισμούς, καθώς ακολουθεί το ματς κόντρα στην Καλλιθέα για το Κύπελλο.

Χαμόγελα έπειτα από καιρό υπήρξαν στις προπονήσεις του Ατρόμητου και αιτία γι’ αυτό το γεγονός αποτέλεσε η νίκη κόντρα στην Καλλονή, έστω κι αν αυτή προέκυψε στις καθυστερήσεις του αγώνα και με «φτωχή» εμφάνιση.

Όσοι παίκτες αγωνίστηκαν ακολούθησαν αποθεραπεία ενώ οι υπόλοιποι άρχισαν την προετοιμασία για τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στην Καλλιθέα για το Κύπελλο Ελλάδας.

H προετοιμασία θα ολοκληρωθεί αύριο και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο. Συρραφή τεσσάρων ραμμάτων έγινε στο γόνατο του Ναπολεόνι.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης ακολούθησε Σεμινάριο Διαιτησίας που γίνεται κάθε χρόνο από την αιγίδα της ΕΠΟ και σήμερα το πραγματοποίησε ο Εκπαιδευτής Διαιτησίας Α’ κατηγορίας κ. Αθανάσιος Νικολακόπουλος.

* Όσοι φίλαθλοι της ομάδας μας θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά τον αγώνα της Τετάρτης θα είναι διαθέσιμη η Θύρα 1 του γηπέδου «Ελ – Πάσο», με την τιμή του εισιτηρίου στα 10 ευρώ.

Φυτανίδης – Μπρίτο στη UNICEF


Οι αρχηγοί Σωκράτης Φυτανίδης και Εδουάρδο Μπρίτο θα εκπροσωπήσουν τον Ατρόμητο στον αποψινό τηλεμαραθώνιο της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της UNICEF με θεματικό τίτλο «Βοηθήστε τα προσφυγόπουλα». Ο τηλεμαραθώνιος θα ξεκινήσει στις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, με σκοπό να εξασφαλίσει χρήματα για την παροχή ειδών και υπηρεσιών πρώτης ανάγκης και προστασίας των παιδιών και των μητέρων. Η τηλεοπτική εμφάνιση των ποδοσφαιριστών μας θα πραγματοποιηθεί στη ζώνη 21.50 με 22.20.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x