Stoiximan Super League

Τσανάκας: «Κλειδί και για το ντέρμπι του ΟΑΚΑ ο Ροντινέι»

Στην ηγετική προσωπικότητα αλλά και την σημαντική συνεισφορά του Ροντινέι στη δημιουργία στάθηκε ο Γιώργος Τσανάκας, λέγοντας πως ο Βραζιλιάνος θα είναι κομβικός και ενόψει Παναθηναϊκού.

Την άποψη πως ο Ροντινέι μπορεί να αποδειχτεί ξανά κομβικός και ο παίκτης-κλειδί για τον Ολυμπιακό στο εκτός έδρας ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, εξέφρασε ο Γιώργος Τσανάκας.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών τόνισε πως ο Βραζιλιάνος δείχνει σε εκπληκτική κατάσταση, είναι ο νούμερο ένα δημιουργός της ομάδας στη σεζόν και ο Ολυμπιακός πρέπει να χτίσει πάνω σε αυτό και την Κυριακή. Σε ένα παιχνίδι, το οποίο μπορεί να αποβεί καθοριστικό για πολλούς λόγους ενόψει της συνέχειας.

Όσον αφορά τον Τσικίνιο, ο Γιώργος Τσανάκας ανέφερε πως δύσκολα θα προλάβει να είναι διαθέσιμος για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Μεντιλίμπαρ θα πρέπει να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη, ο οποίος θα βγάλει την ένταση και το πρέσινγκ που προσφέρει ο Πορτογάλος. Ίσως ο Ζέλσον ή ο Μασούρας να μοιάζουν οι πιο λογικές λύσεις αυτή τη στιγμή για πίσω από τον φορ…

Ακούστε το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x