Euroleague

«Ξενέρωσε» το Παρίσι και ξεκίνησε ιδανικά ο Ερυθρός Αστέρας!

Το Παρίσι φόρεσε τα... καλά του για την πρώτη αναμέτρηση της Παρί στη φετινή Ευρωλίγκα, όμως ο Ερυθρός Αστέρας του Γιάννη Σφαιρόπουλου κατάφερε να φύγει με το «διπλό» (80-77) από τη Γαλλία!

Χάλασε την... πρεμιέρα της Παρί στην Ευρωλίγκα ο Ερυθρός Αστέρας! Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου νίκησε με σκορ 80-77 τον γαλλικό σύλλογο, που έκανε το ντεμπούτο του στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση, και πήρε με το «καλησπέρα» ένα πολύτιμο ροζ φύλλο.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο ημίχρονο και κατάφεραν να φτάσουν στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου μέχρι και στο +13 (53-40). Κάπου εκεί, οι Σέρβοι «αφυπνίστηκαν» και απάντησαν με ένα επιμέρους σκορ 11-0, με αποτέλεσμα να μειώσουν πολύ γρήγορα στο καλάθι.

Μέχρι το τέλος της τρίτης περίοδου, η ομάδα του Σφαιρόπουλου είχε καταφέρει να ισοφαρίσει (58-58). Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι προσωπικότητες των φιλοξενούμενων μίλησαν και ο Ερυθρός Αστέρας άρχισε να χτίζει ένα προβάδισμα. Τελικά, μετά από αγωνιώδες φινάλε, οι Σέρβοι κατάφεραν να πάρουν το ροζ φύλλο.

Kορυφαίος της αναμέτρησης ήταν με 21 πόντους ο Νεμάνια Νέντοβιτς, που ήταν ασταμάτητος με 5/6 τρίποντα και υπέγραψε την ανατροπή των φιλοξενούμενων. 12 πόντους έβαλε ο Αϊζάια Κάνααν, ενώ από τους ηττημένους ξεχώρισε με 16 πόντους ο Τι Τζέι Σορτς και με 12 οι Μαοντό Λο και Ναντίρ Ιφί.

Τα δεκάλεπτα: 18-17, 43-35, 58-58, 77-80

Aναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x