Stories

Ο «πράσινος» Ουναΐ και το… εκρηκτικό ντεμπούτο στη θέση του Αλέξις Σάντσες με γκολ στα 16'

Ήρθε στον Παναθηναϊκό για να λάβει την εμπιστοσύνη που τον παρακινεί. Αντίστοιχα, ο Αζεντίν Ουναΐ είχε πράξει και στη Μαρσέιγ, κάνοντας εκρηκτικό ντεμπούτο...

Ο Αζεντίν Ουναΐ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού με κάθε επισημότητα από το πρωί της Τετάρτης, σε ακόμα μια κίνηση που φανερώνει τις φετινές προθέσεις των «πράσινων» στο μεταγραφικό σκηνικό, με σπουδαία ενίσχυση του ρόστερ. Το ξεκίνημα, βέβαια, στο πρωτάθλημα έχει φανερώσει όσα χρειάζονται διόρθωση και βελτίωση και σε αυτή την προσπάθεια θα συμβάλει και ο Ουναΐ.

Εκείνος μίλησε για εμπιστοσύνη που αντίκρισε από τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» στις επαφές που είχε μαζί τους και έχοντας ακούσει από τον Ντε Τζέρμπι ότι δεν θα τον υπολόγιζε φέτος στη Μαρσέιγ, πείστηκε να φορέσει τα πράσινα.



Στη Μασσαλία, στην έναρξη της θητείας του, στον πάγκο της ομάδας βρισκόταν ο Ιγκόρ Τούντορ που τον είχε πιστέψει πολύ. Εκτιμούσε το ταλέντο του και του έδινε το χρόνο, ώστε ο Μαροκινός να τον δικαιώσει στο γήπεδο.

Εκεί, ο νυν μέσος του Παναθηναϊκού έκανε εκρηκτικό ντεμπούτο όταν έφτασε η στιγμή της πρώτης του συμμετοχής με τη φανέλα του συλλόγου, τον οποίο πέρυσι η νέα ομάδα του, απέκλεισε στα προκριματικά του Champions League.

Πέρασε στον αγωνιστικό χώρο με αλλαγή στο 74ο λεπτό αντί του Αλέξις Σάντσες, σε παιχνίδι στην έδρα της Ναντ, την 1η Φεβρουαρίου του 2023, με τον προπονητή του να τον τοποθετεί ως επιθετικό χαφ.



Στο 90ο λεπτό εκείνου του παιχνιδιού, ο Τζόναθαν Κλάους τον βρήκε με υπέροχη μπαλιά με το εξωτερικό μέρος του παπουτσιού του και ο Ουναΐ… έκανε show.

Πρώτη κλειστή ντρίμπλα, δεύτερη, απόλυτη εξουδετέρωση του Αντρέι Γκιρότο και η μπάλα στα δίχτυα του Αλμπάν Λαφόν για το τελικό 2-0 της αναμέτρησης. «Το ξέραμε ότι είχε τέτοιο ταλέντο, απλά θα πρέπει να προσαρμοστεί στο πλάνο μας και να βρει ρυθμό» είχε αναφέρει ο τότε κόουτς των Μασσαλών και άλλοτε προπονητής του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ.

Βέβαια, τον Μάρτιο του 2023 «έχασε» τον Μαροκινό μέσο με τραυματισμό και ο ποδοσφαιριστής επανήλθε στην αγωνιστική περίοδο 2023-2024, όταν πλέον είχε αναλάβει ο Μαρθελίνο, για ν’ ακολουθήσουν στη συνέχεια και οι Αμπαρδονάδο, Γκατούζο, Γκασέ, προτού προσληφθεί φέτος ο Ντε Τζέρμπι…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x