Stories

«Το ραντεβού με ΝτεΡόζαν, ο Γιάννης και… ο Κριστιάνο»: Ο viral tattoo artist, Χάρης Μπόικος, αποκαλύπτεται!

Τα έργα του, σε αφήνουν άναυδο. Το... έπαθε και ο ΝτεΡόζαν. Κάπως έτσι θα γίνει και με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Και ίσως… με τον CR7. Ο Χάρης Μπόικος δεν ζωγραφίζει απλά. Βάζει μαγεία στην τέχνη του.

Ο Χάρης Μπόικος, κατά κόσμον Vanboik, κατάφερε γι’ ακόμα μια φορά να μαγνητίσει το ενδιαφέρον και το θαυμασμό όλων, στην αποκάλυψη του έργου που ετοίμασε για τον Greek Freak, έπειτα από 500 ώρες δουλειάς!

«Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο τον είχα κάνει και σε παπούτσι παλαιότερα! Χαίρομαι όταν φτιάχνω κάτι για κάποιον που το αξίζει» είπε στο sport-fm.gr ο Έλληνας tattoo artist, εξηγώντας πως για να βγει ένα αποτέλεσμα που θα αρέσει πολύ και στον ίδιο, απαιτείται δουλειά που ίσως δεν φαντάζεται εύκολα κάποιος.




«Πέρα από τη βασική φωτογραφία που έχω μπροστά μου κάθε φορά. Μελετάω πώς είναι ακόμα και το δέρμα των πρωταγωνιστών που θ’ αποτυπώσω, τα μαλλιά, τα μάτια, κάνω γενικότερη έρευνα» ανέφερε!

Ως tattoo artist ασχολείται από το 2016, όταν και βρέθηκε στο Sake Tattoo Crew. Μια βόλτα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media, θα πείσει και τον πιο δύσπιστο για το μοναδικό ταλέντο του και τις εντυπωσιακές – και πρωτότυπες – τεχνικές που εφαρμόζει για τα σχέδια που κάνει.










Η ζωγραφική σε καμβά είναι κάτι που τον χαλαρώνει, αλλά και που παράλληλα τον βοηθά να νιώθει πως εξελίσσεται. Βάζει κάθε φορά νέους στόχους. Κι όμως, δεν το κυνηγά. Όταν του έρθει η ιδέα, θα φροντίσει να είναι κάτι τέλειο. Και προς το παρόν του έχει βγει… σε πολύ καλό. Όπως συνέβη και με το φοβερό πίνακα που ετοίμασε για τον ΝτεΡόζαν, με τους ανθρώπους του νυν small forward των Κινγκς, να τον προσεγγίζουν και να του ζητούν το έργο του!

Και για να γίνει αυτό, ο Χάρης Μπόικος βρέθηκε στο Σικάγο, όταν ακόμα ο ΝτεΡόζαν αγωνιζόταν στους Μπουλς, συνάντησε τον NBAer και του έδωσε το δημιούργημά του.




«Είχα κάνει ένα ταξίδι στο Σικάγο το 2022, είχα παρακολουθήσει τους Bulls, ήθελα να ζωγραφίσω κάποιον παίκτη. Τον διάλεξα τον ΝτεΡόζαν, γιατί… έχει challenge, έχει τα σκαψίματα στο πρόσωπο… Και η αλήθεια είναι ότι με βρήκαν εκείνοι και ήρθαμε σε επαφή για τον πίνακα. Εγώ το έκανα για εμένα και με βρήκαν άνθρωποι δικοί του και μου ζήτησαν να έχουν τον πορτρέτο!

Είναι κι εκείνος πολύ συνεσταλμένο παιδί, το κατάλαβα όταν τον γνώρισα. Για να καταφέρω, όμως, να μεταφέρω τον πίνακα, έπρεπε να πάρω άδεια και από την Εθνική Πινακοθήκη. Αυτό που έγινε τότε με τον Ντε Ρόζαν και το γήπεδο, δεν μπορείς να το πάρεις αλλιώς, αν δεν δουλέψεις. Δεν υπάρχει εύκολη οδός. Θα πρέπει να θυσιαστεί κάτι από το χρόνο σου»
εξήγησε στο sport-fm.gr.




Μαραντόνα, Κόμπι, Τζόρνταν, Κάρι, Μπενζεμά, Μέσι και αρκετοί άλλοι έχουν δημιουργηθεί από τον Χάρη Μπόικο, στο δέρμα εκείνων που τον εμπιστεύθηκαν για να βγάλει την τέχνη του.

Αν, όμως, τον ρωτούσε κανείς ιδανικά με ποιον θα ήθελε ν’ ασχοληθεί, αλλά και να συναντήσει από κοντά, έπειτα από το φοβερό meet-up με τον ΝτεΡόζαν και τον πίνακα του Αντετοκούνμπο που έγινε viral, ο Vanboik θ’ απαντούσε:

«Είμαι fan του Κριστιάνο. Μου αρέσει η δουλειά που ρίχνει, το ότι έχει στοχοπροσήλωση… Ίσως περισσότερο τον Κριστιάνο να ήθελα να συναντήσω…».





Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x