Ελλάδα

Τα πεπραγμένα του Γιουρτσεβέν από το ονειρικό ντεμπούτο του με τη φανέλα του «Επτάστερου»!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από το εξαιρετικό ντεμπούτο - έστω και ανεπίσημο - του Ομέρ Γιουρτσεβέν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού AKTOR, στην εμφατική νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου.

Το «3 στα 3» στα φιλικά προετοιμασίας του ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν έκανε ο Παναθηναϊκός AKTOR το βράδυ της Κυριακής (12/09), με τους «πράσινους» να πραγματοποιούν εξαιρετική εμφάνιση και να επικρατούν με 86-69 της Μπάγερν Μονάχου στην Κύπρο και στο τουρνουά, «Νεόφυτος Χανδριώτης».

Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν ο Ομέρ Γιουρτσεβέν, με τον Τούρκο σέντερ να πραγματοποιεί ονειρικό ντεμπούτο - έστω και ανεπίσημο - με τη φανέλα του «Επτάστερου»!

Συγκεκριμένα, ο 26χρονος ψηλός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 22 πόντους και 8 ριμπάουντ, έχοντας μάλιστα 9/10 εντός πεδιάς, εκ των οποίων 2 στα 2 τρίποντα, σε περίπου 15 λεπτά συμμετοχής!

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του πρώην ΝΒΑερ από το ματς με τους Γερμανούς, ο οποίος και άφησε θετικότατες εντυπώσεις και γέμισε με αισιοδοξία τους φίλους της ομάδας του Παναθηναϊκού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x