Stoiximan Super League

Κοντοές: «Να είμαστε ρεαλιστές»

Στον Γολγοθά που πρέπει να ξεπεράσει ο Ατρόμητος για να μπορεί να κοιτάξει ψηλότερα αναφέρθηκε ο Γιάννης Κοντοές τονίζοντας τις δυσκολίες που έχει για την ομάδα του το ματς με την Καλλονή.

Στην διαφορά που έχει ο φετινός Ατρόμητος με άλλες χρονιές αναφέρθηκε ο Γιάννης Κοντοές στις δηλώσεις του ενόψει του ματς με την Καλλονή.

Ο 29χρονος αμυντικός μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του, τονίζοντας: «Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Άλλες χρονιές σε αυτά τα παιχνίδια θα ήταν σίγουροι οι τρεις βαθμοί και θα μιλούσαμε για άλλους στόχους. Τώρα πρέπει να κοιτάξουμε πού βρισκόμαστε, να ξεπεράσουμε το Γολγοθά που περνάμε και να κοιτάξουμε ψηλότερα», ενώ για το ερχόμενο ματς, είπε:

«Πρέπει να δούμε αυτό το ματς με ακόμη περισσότερη προσοχή. Δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις ομάδες. Έχουμε μελετήσει τι πρέπει να προσέξουμε. Πάμε να κάνουμε το παιχνίδι μας χωρίς φόβο για τους ίδιους μας τους εαυτούς. Θέλουμε τη στήριξη του κόσμου και την υπομονή. Νομίζω πως σιγά-σιγά δείχνει να φτιάχνει η κατάσταση και θα έχουμε καλύτερα αποτελέσματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x