Stoiximan Super League

Εκτός ο… ανέτοιμος Φωτάκης

Χωρίς την παρουσία του Γιώργου Φωτάκη, ο οποίος κρίθηκε ανέτοιμος, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ατρόμητος για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Ατρόμητος δοκιμάζεται στη Ριζούπολη απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Περιστεριωτών, Γιώργος Φωτάκης, κρίθηκε ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Ο Γιώργος Παράσχος για το παιχνίδι της 22ης αγωνιστικής πήρε μαζί του 19 παίκτες και πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα αποκλείσει ένα εξ΄αυτών.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα καθώς έχει όλους τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους.

Αναλυτικά η 19μελής αποστολή:

Σηφάκης, Τσέναμο, Γιαννούλης, Αρκούδας, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Μπρίτο, Φάμπιο, Μπάλλας, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Γκαρσία, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Ούμπιντες, Καραμάνος, Παπαδόπουλος.

Ο Γιώργος Παράσχος μετά την λήξη της προπόνησης μίλησε για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα λέγοντας:

«Γνωρίζουμε ότι θα συναντήσουμε δυσκολίες γιατί ο Απόλλωνας μετά την αλλαγή προπονητή είναι ανεβασμένος τον τελευταίο καιρό. Έχει ένα αγγλικό στυλ παιχνιδιού με βαθιές σέντρες και αράουτ και πρέπει να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για να το αντιμετωπίσουμε. Εμείς θα διατηρήσουμε το δικό μας στυλ παιχνιδιού, δεν θα αλλάξουμε φιλοσοφία και αν έχουμε πάλι καλή απόδοση, όπως συνηθίζουμε, πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x