Stoiximan Super League

Τσακίρης: «Να μην... πυροβολεί τα πόδια της η ΑΕΚ – Έχει δεχθεί 24 κάρτες, απαράδεκτος ο Πουλικίδης»

Στην ήττα της ΑΕΚ από τον Παναιτωλικό αλλά και στις διαιτητικές αποφάσεις που αφορούν την «Ένωση», αναφέρθηκε ο Γιώργος Τσακίρης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Οδυνηρή χαρακτήρισε για την ΑΕΚ την εκτός έδρας ήττα (1-0) της από τον Παναιτωλικό ο Γιώργος Τσακίρης συζητώντας με τους Χρήστο Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού στάθηκε στην εμφάνιση του συνόλου του Ματίας Αλμέιδα, εξηγώντας πως στις φετινές της γκέλες στο πρωτάθλημα (με Λαμία και Athens Kallithea οι άλλες δύο), η «Ένωση» θα έπρεπε να έχει μίνιμουμ επτά βαθμούς. Εξού και τόνισε ότι ο «δικέφαλος» δεν πρέπει να… πυροβολεί τα πόδια του.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε και στο κομμάτι της διαιτησίας. «Απαράδεκτος ο Πουλικίδης και στη χρήση των καρτών και στους βασικούς κανονισμούς. Το προηγούμενο διάστημα -και μέσα από τον χώρο μου, από το ρεπορτάζ άλλων ομάδων- έλεγαν ότι η διαιτησία πάει καλά την ΑΕΚ, ενώ μέχρι στιγμής έχει δεχθεί 24 κίτρινες κάρτες και οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός από δέκα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x