Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Πέναλτι στον Περέιρα και αποβολή-Το καλύτερο ημίχρονο της ΑΕΚ στο Αγρίνιο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου στάθηκε στη φάση για την οποία φωνάζει η ΑΕΚ στο ματς με τον Παναιτωλικό.

Δικαιολογημένα φωνάζει η ΑΕΚ για τη διαιτησία στο ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, όπως τόνισε ο Κώστας Κετσετζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Υπάρχει πέναλτι στον Περέιρα, γίνεται ανατροπή με το χέρι και το γόνατο. Το χέρι του τερματοφύλακα δεν έχει καμία σχέση με τον Περέιρα, πάει στο στήθος και τον λαιμό του αντιπάλου. Για μένα είναι και αποβολή. Θα ήταν αυτοκτονία να είσαι ο Περέιρα, να μπορείς να μπεις με την μπάλα στα δίχτυα και να πέφτεις για πέναλτι. Για τη φάση με το χέρι στο τέλος, θεωρώ πως δεν είναι πέναλτι», τόνισε.

Όσο για την απόδοση της «Ένωσης» είπε: «Το πρώτο ημίχρονο της ΑΕΚ στο Αγρίνιο ήταν το καλύτερο φετινό της, απέναντι σε μια ομάδα που είναι πολύ οργανωμένη. Κατάφερε να δημιουργήσει ευκαιρίες χωρίς να σηκώνει συνέχεια την μπάλα για τον Πιερό. Ο Περέιρα και ο Πινέδα βοήθησαν πολύ στους συνδυασμούς, αλλά ο Ελίασον δεν ήταν σε καλή μέρα. Δεν κατάφερε η ΑΕΚ να βρει το γκολ, στο 70’ το δέχτηκε και εκεί κάτι δεν λειτούργησε καλά στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας του Βίντα. Μετά θα μπορούσε η ΑΕΚ να ισοφαρίσει στη φάση του Γκαρσία, που δεν έσπασε την μπάλα στον Γκατσίνοβιτς».

Αναφερόμενος στη συνέχεια του πρωταθλήματος, επισήμανε: «Το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή δίνει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να περάσει και πάλι μπροστά. Το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο, χθες ο ΠΑΟΚ θα μπορούσε κάλλιστα να χάσει, αλλά κέρδισε στο τέλος. Θα έχουν όλοι απώλειες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x