Γερμανία

Μυθικά πέναλτι στη Bundesliga 2 με τους αμυντικούς να πιάνουν την μπάλα με τα χέρια δύο φορές

Τρομερά πράγματα συνέβησαν στην αναμέτρηση Μαγδεβούργο-Γκρόιτερ Φιρτ, με τις δύο ομάδες να παραχωρούν από ένα πέναλτι με εντελώς παράλογο τρόπο.

Μαγδεβούργο και Γκρόιτερ Φιρτ αναμετρήθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής (06/10) για την 8η αγωνιστική της Bundesliga 2. Το παιχνίδι στιγματίστηκε από δύο φάσεις που δικαίως θεωρούνται ως blooper.

Πρώτα στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Νολ έδωσε την μπάλα στον αμυντικό δίπλα του τον Τζανγκ. Αυτός μπερδεύτηκε και αντί να συνεχίσει το παιχνίδι πήρε την μπάλα με τα χέρια με σκοπό να την στήσει για άουτ, το οποίο δεν υπήρχε. Ο διαίτης δικαίως έδηξε τη λευκή βούλα και το Μαγδεβούργο άνοιξε το σκορ με διπλή προσπάθεια του Ελ Χανκουρί.



Ενώ ακόμη κανείς δεν είχε συνέλθει από την φάση του 15ου λεπτό, οι γηπεδούχοι θέλησαν να ισοφαρίσουν τις… γκάφες. Στο 42’ ένας παίκτης της Γκρόιτερ Φιρτ ανατράπηκε έξω από την περιοχή, με τον διαιτητή να μην δίνει την παράβαση. Ένας αμυντικός όμως του Μαγδεβούργου δεν το αντιλήφθηκε και πήρε τη μπάλα με τα χέρια με σκοπό να την δώσει στους αντιπάλους για να εκτελέσουν το υποτιθέμενο φάουλ.

Σαστισμένοι όλοι είδαν τον διαιτητή να υποδεικνύει και πάλι το σημείο του πέναλτι, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν σε 2-1. Για την ιστορία η αναμέτρηση έληξε 2-2, όμως κανείς δεν θα θυμάται το τελικό σκορ, παρά μόνο αυτά τα δύο μυθικά πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x