Stoiximan Super League

Ασκεί έφεση ο Ατρόμητος

Μόνο ευχάριστα δεν ήχησε στον Ατρόμητο η σημερινή απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Super League για την τιμωρία της έδρας, αλλά και το πρόστιμο και ασκεί άμεσα έφεση.

Δεν… φεύγει και με τον καλύτερο τρόπο το 2015 για τον Ατρόμητο και όχι τόσο για το αγωνιστικό μέρος το οποίο έχει αναλυθεί και αναλύεται καθημερινά από διοίκηση και τεχνική ηγεσία, όσο για τα… μαντάτα που προέκυψαν σήμερα και αφορούσαν την τιμωρία για τα όσα έγιναν στο ματς κόντρα στον Πανιώνιο.

Από τον Ατρόμητο θεωρούν ότι εξαντλήθηκε η αυστηρότητα της Επιτροπής και είναι δεδομένο ότι θα ασκηθεί και μάλιστα άμεσα έφεση προκειμένου να μειωθεί η ποινή. Η δυσαρέσκεια της διοίκησης δεν εντοπίζεται μόνο στο κλείσιμο της έδρας, αλλά και για το πρόστιμο ύψους 42.000 ευρώ το οποίο θεωρείται πολύ υψηλό.

Σε κάθε περίπτωση και επειδή μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό είχε προκληθεί πάλι ανάλογο ζήτημα με ρίψη κροτίδων, η διοίκηση των Περιστεριωτών είναι αποφασισμένη να πάρει μέτρα προκειμένου να προστατέψει την έδρα της, τους φίλους της ομάδας που δεν φταίνε σε τίποτα να στερούνται αγώνες του Ατρόμητου και επιπλέον να μην κινδυνεύσει στο μέλλον σωματική ακεραιότητα των αθλητών.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x