NBA

Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Πάμε… κάτω από το ραντάρ»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θεωρεί αρνητικό ότι πολλοί δεν θεωρούν μεγάλο φαβορί για τον τίτλο τους Μπακς.

Την προηγούμενη διετία οι Μπακς θεωρούνταν μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, αλλά δεν έφτασαν ούτε στους τελικούς. Γι’ αυτό κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θεωρεί κακό, απεναντίας, ότι φέτος άλλες ομάδες έχουν προβάδισμα στα προγνωστικά. Έστω κι αν μετά τη νίκη επί των Σπερς είναι μια ανάσα από την κορυφή της Ανατολής.

«Δεν παίζουμε για να μιλάνε οι άνθρωποι για εμάς κι αυτό μου αρέσει. Δεν μου άρεσαν ποτέ τα λαμπερά φώτα. Δεν μου άρεσαν ποτέ οι άνθρωποι να μιλούν για εμάς. Απλώς προσθέτει πίεση σε εμένα και τους συμπαίκτες μου. Μου αρέσει να βρίσκομαι κάτω από το ραντάρ και απλά μπαίνουμε, παίζουμε και απολαμβάνουμε το παιχνίδι, όχι για να γίνουμε πρωτοσέλιδα. Απολαμβάνουμε το μπάσκετ και απλά κάνουμε τη δουλειά. Αλλά, ναι, θα υπάρξουν στιγμές που θα μιλήσουν για εμάς, όπως θα υπάρχουν φορές που δεν θα μιλούν για εμάς, αλλά προσωπικά, όπως είπα, μου αρέσει ακριβώς να είμαι κάτω από το ραντάρ», τόνισε.

Όσο για το ντεμπούτο του Πι Τζέι Τάκερ, είπε: «Είναι υπέροχος. Μπορείτε να τον ακούσετε παντού. Μπορείτε να τον ακούσετε ακόμα και όταν είναι στον πάγκο, αλλά εκεί έξω στο γήπεδο είναι πολύ διασκεδαστικός. Είναι δυνατός, πολύ καθαρός και διακριτικός και κάνει το παιχνίδι πολύ πιο εύκολο».



Διαβάστε επίσης:
Πήρε το μάθημά του ο Αντετοκούνμπο: «Μην οδηγείτε και παίζετε με το κινητό»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x