Ευρώπη

«Τελεσίγραφο» της ισραηλινής λίγκας στην κυβέρνηση για την επανέναρξη!

Προθεσμία 48 ωρών έδωσε η ισραηλινή λίγκα στο υπουργείο Υγείας, για να απαντήσει εάν θα κάνει δεκτό το πρόγραμμά της που έχει σκοπό την επανέναρξη του φετινού πρωταθλήματος!

Την οριστική απάντηση της κυβέρνησης αναφορικά με την επανέναρξη ή όχι του φετινού πρωταθλήματος ζήτησε με… τελεσίγραφό της η λίγκα του Ισραήλ!

Την περασμένη εβδομάδα, ο πρόεδρός της είχε στείλει μία επιστολή στο υπουργείο Υγείας και Αθλητισμού, καταθέτοντας ένας πλήρες πρόγραμμα με σκοπό τη συνέχεια και ολοκλήρωση της φετινής διοργάνωσης, περιμένοντας απάντηση μέχρι την 1η Μαΐου.

Ωστόσο, η απάντηση ουδέποτε ήρθε από το υπουργείο, με τη λίγκα να στέλνει νέα επιστολή, δίνοντας προθεσμία 48 ωρών! Στο μεταξύ, στο συγκεκριμένο κείμενο τονίζεται πως είναι απαραίτητη και η οικονομική βοήθεια των ομάδων από την πολιτεία, καθώς αρκετοί σύλλογοι έχουν πληγεί σημαντικά και εάν δεν υπάρξει στήριξη, τότε δεν θα είναι σε θέση να βγάλουν τη χρονιά.

Από ‘κει και πέρα, αντίδραση υπήρξε και από την Ένωση Καλαθοσφαιριστών Ισραήλ, η οποία ζητά τη συνέχεια των διοργανώσεων του μπάσκετ, εφόσον το ίδιο γίνει αντίστοιχα και με το ποδόσφαιρο, το οποίο συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να συνεχιστεί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x