Stoiximan Super League

Επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη ο μικρός Γιαννάκης

Επιστροφή στη βάση για τον Γιάννη Παπαστεφανάκη, ή γνωστό σε όλους μας μικρό Γιαννάκη, μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης και των φυσιοθεραπειών που έκανε στις ΗΠΑ.

Έπειτα από έναν μήνα στις ΗΠΑ, ο μικρός Γιαννάκης επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη έχοντας κερδίσει το πρώτο στοίχημα. Η χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε ήταν επιτυχής και πλέον ο μικρός φίλος του ΠΑΟΚ θα αρχίσει έναν αγώνα δρόμου με φυσιοθεραπείες, με σκοπό να μπορέσει να περπατήσει.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννάκης Παπαστεφανάκης επέστρεψε σήμερα (10/10) στη Θεσσαλονίκη, όπου τον υποδέχτηκαν και τον έσφιξαν στην αγκαλιά τους συγγενείς και φίλοι της οικογένειας, ανάμεσά τους και ο αδερφός του, ο οποίος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του που τον ξαναέβλεπε μετά από τόσο καιρό.

Υπενθυμίζεται πως η εν λόγω επέμβαση κατέστη δυνατή χάρη στην υποστήριξη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, ενώ ο μικρός Γιάννης, γεμάτος αισιοδοξία για το μέλλον, δήλωσε, μεταξύ άλλων, πως το μεγάλο του όνειρο είναι να βαρέσει πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας, μπροστά στη Θύρα 4!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x