Nations League

Χωρίς καθαρό φορ η ενδεκάδα της Αγγλίας, εκτός αποστολής ο Κέιν!

Χωρίς τον Χάρι Κέιν θα υποδεχθεί η Αγγλία την Ελλάδα για την 3η αγωνιστική του Nations League. Ο φορ της Μπάγερν δεν βρίσκεται καν στον πάγκο, ενώ τα «τρία λιοντάρια» παρατάσσονται χωρίς καθρό φορ.

Αγγλία και Ελλάδα τίθενται αντιμέτωπες για την τρίτη αγωνιστική του Nations League, σε ένα ματς που βρίσκεται στην σκιά του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Απουσίες δεν έχει μόνο η Εθνική μας ομάδα, αλλά και τα «τρία λιοντάρια», καθώς ο Κάρσλεϊ δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χάρι Κέιν, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής! Ένας πονοκέφαλος λιγότερος για τον Γιοβάνοβιτς, με την Αγγλία να παρατάσσεται στον αγώνα χωρίς καθαρόαιμο φορ.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Πίκφορντ, δεξιά ο Άρνολντ, αριστερά ο Ρίκο Λιούις, ενώ Στόουνς και Κόλγουιλ θα συνθέσουν το αμυντικό κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ράις με Πάλμερ στα χαφ, δεξιά ο Σάκα, αριστερά ο Γκόρντον και ο ο Φόντεν πίσω από τον προωθημένο Μπέλιγχαμ, σε σύστημα πιθανότατα 4-2-3-1.

Στον πάγκο για την Αγγλία βρίσκονται οι: Γκουέχι, Γουόκερ, Χέντερσον, Γκάλαχερ, Λιβραμέντο, Τζόουνς, Γουότκινς, Άνχελ Γκομες, Σολάνκε, Πόουπ, Μαντουέκε.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x