Nations League

Η ενδεκάδα της Εθνικής για Αγγλία: Βασικός ο Γιαννούλης, εκτός αποστολής ο Τσιμίκας

Γνωστές έγιναν οι επιλογές του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την εκτός έδρας αναμέτρηση της Εθνικής με αντίπαλο την Αγγλία στο «Γουέμπλεϊ».

Μια απώλεια της τελευταίας στιγμής για την Εθνική ομάδα ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού με αντίπαλο την Αγγλία στο Γουέμπλεϊ, αφού ο Τσιμίκας λόγω ενός προβλήματος δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί.

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν τον υπολογίζει και επιλέγει βασικό τον Γιαννούλη, ενώ δίδυμο στα χαφ είναι οι Κουρμπέλης, Σιώπης.

Αναλυτικά η ενδεκάδα: Βλαχοδήμος – Ρότα, Μαυροπάνος, Κουλιεράκης, Γιαννούλης – Σιώπης, Κουρμπέλης – Μασούρας, Μπακασέτας, Τζόλης – Παυλίδης.

Στον πάγκο οι Τζολάκης, Μανδάς, Βαγιαννίδης, Ρέτσος, Δουβίκας, Πέλκας, Χατζηγιοβάνης, Χατζηδιάκος, Κωνσταντέλιας, Ζαφείρης, Μάνταλος.

Ελλάδα: Η ενδεκάδα της Εθνικής - Βασικός ο Γιαννούλης, εκτός αποστολής ο Τσιμίκας

Υπενθυμίζετα πως αποφασίστηκε στο «Γουέμπλεϊ» απόψε, άπαντες να εκφράσουν το πένθος τους για τον σοκαριστικό θάνατο του φουλ μπακ του Παναθηναϊκού και της Ελλάδας. Θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή πριν από την πρώτη σέντρα του αγώνα των «τριών λιονταριών» με τη «γαλανόλευκη», ενώ, θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές και των δυο εθνικών ομάδων μαύρα περιβραχιόνια. Αυτό θα ισχύσει και για τους διαιτητές.

Επίσης, στο ματς που θα διεξαχθεί στη σκιά του χαμού του Μπάλντοκ, η γαλανόλευκη θα δώσει στην αντίπαλό της ένα μαύρο λάβαρο με τα σήματα των δύο ομοσπονδιών...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x