Ελλάδα

Παναθηναϊκός AKTOR: Το επιβλητικό άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στην είσοδο των VIP στο ΟΑΚΑ!

Πιστός στις ρίζες και τις αξίες του, ο Παναθηναϊκός τιμά για ακόμα μία φορά τον εμβληματικό παράγοντα του συλλόγου, Παύλο Γιαννακόπουλο, με ένα εντυπωσιακό άγαλμά του στην είσοδο των VIP του ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται απόψε το βράδυ (21:15) στο ανακαινισμένο και άκρως εντυπωσιακό ΟΑΚΑ, την Μπάγερν Μονάχου για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, στην πρώτη φετινή εντός έδρας αναμέτρηση του «τριφυλλιού».


Το καλοκαίρι που μας πέρασε, η «πράσινη» ΚΑΕ προέβη σε τεράστιες επενδύσεις και βελτιωτικές εργασίες στο Κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, τόσο μέσα στην αρένα, όσο και στα πέριξ του γηπέδου. Τα έργα που έλαβαν χώρα έχουν αναβαθμίσει την εμπειρία θέασης του κοινού, από την τοποθέτηση καθισμάτων, μέχρι τους νέους πίνακες και το cube, όσο και από τα φωτορυθμικά και το άκρως εντυπωσιακό glass floor.

Εκτός από όλα αυτά, ο Παναθηναϊκός AKTOR, πιστός στις ρίζες, την ιστορία και τις αξίες του, τιμά για ακόμη μια φορά τον εμβληματικό παράγοντα του συλλόγου, Παύλο Γιαννακόπουλο, καθώς, από εδώ και στο εξής ένα εντυπωσιακό άγαλμά του θα κοσμεί την είσοδο των VIP του γηπέδου!


Παναθηναϊκός AKTOR: Το επιβλητικό άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στα VIP του ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός AKTOR: Το επιβλητικό άγαλμα του Παύλου Γιαννακόπουλου στα VIP του ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x