Ευρώπη

Ιτούδης: «Οι συνεργάτες μου εργάζονται, δεν παίζουν… PlayStation»

Την ενόχλησή του σε ερώτηση αναφορικά με τον Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, εξέφρασε ο Δημήτρης Ιτούδης μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ από τη Ζενίτ.

Ιδιαίτερα ενοχλημένος με ερώτηση δημοσιογράφου ήταν ο Δημήτρης Ιτούδης, μετά την ήττα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας από τη Ζενίτ, στη VTB League.

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας κόουτς ερωτήθηκε για το αν θα ήθελε για συνεργάτη του τον Βλάντιμιρ Γκομέλσκι, ο οποίος του ασκεί σκληρή κριτική ειδικά τη φετινή σεζόν, τονίζοντας πως οι βοηθοί του είναι υψηλού επιπέδου και πως εργάζονται σκληρά. Μάλιστα, πρόσθεσε πως από το… σπίτι του πάντα είναι εύκολη η κριτική.

«Διαβάζετε και εσείς την κριτική. Δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν για μένα. Έχω πολύ υψηλού επιπέδου συνεργάτες που εργάζονται καθημερινά για να προετοιμάσουν την ομάδα και δεν κάθονται σπίτι να παίξουν… PlayStation. Και εγώ, μπορώ να βάλω μία κούπα καφέ και να κριτικάρω τον καθένα. Αλλά, έχουμε Δημοκρατία και ελευθερία λόγου. Δεν ξέρω γιατί με ρωτάτε αυτό, αλλά εντάξει. Απαντώ. Έχω πολύ καλό σταφ και βοηθούς. Ξέρουν τι κάνουν. Ξέρουν πως να πετύχουν, επειδή βρίσκονται για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και αυτό είναι προφανές», ήταν η απάντηση του Δημήτρη Ιτούδη σε δημοσιογράφο, για το αν θα ήθελε τον Βλάντιμιρ Γκομέλσκι ως… βοηθό του στην «ομάδα του στρατού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x