Γιώργος Χελάκης

Ο Κατσουράνης ηγέτης και δίπλα του…

Σκεφτείτε τον Μέλμπεργκ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αντί για την ερυθρόλευκη και στη συνέχεια φανταστείτε πώς θα ήταν η βαθμολογία στο τέλος του πρώτου γύρου.

Σκεφτείτε τον Μέλμπεργκ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού αντί για την ερυθρόλευκη και στη συνέχεια φανταστείτε πώς θα ήταν η βαθμολογία στο τέλος του πρώτου γύρου.

Ο Σουηδός άσος έλλειψε από ένα παιχνίδι πρωταθλήματος και ο Ολυμπιακός είδε τους παίκτες του Άρη να μπαινοβγαίνουν στη μεγάλη περιοχή του. Κάπως έτσι ήρθε η πρώτη ήττα για τον πρωταθλητή. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Παναθηναϊκός έκανε τραγικό σφάλμα που το καλοκαίρι τον έχασε μέσα από τα χέρια του. Ακόμη πιο τραγική ήταν η δικαιολογία του Τεν Κάτε που προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Μας είπε ότι η ομάδα ήθελε έναν παίκτη ηγέτη που θα μπορεί να «βγάζει» την μπάλα στην επίθεση. Στη θέση του ήρθε ο Μπίερσμιρ που παρουσιάστηκε ως βελτιωμένη έκδοση του Μέλμπεργκ και αυριανός διάδοχός του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας.

Μπορεί στο μέλλον έτσι να εξελιχθούν τα πράγματα. Επί του παρόντος ο νεαρός Σουηδός είναι «μετρίως μέτριος και πάντα μετρημένος». Το κέντρο άμυνας των πράσινων έχει καλούς και φιλότιμους παίκτες, αλλά κανέναν που να ξεχωρίζει που και να εμπνέει τους υπόλοιπους. Τότε ο Τεν Κάτε έκανε λόγο για «ηγέτη». Τώρα όλοι μιλούν για «Killer» και «Hummer». Δηλαδή έναν σκληροτράχηλο αμυντικό που θα κερδίζει τις προσωπικές μονομαχίες.

Η αλήθεια είναι ότι στις μέρες μας δύσκολα βρίσκεις αμυντικό με γενικότερα ηγετικά προσόντα. Ωστόσο η άμυνα του Παναθηναϊκού έχει αρκετούς… μονομάχους. Της χρειάζεται κάποιος που να τη συντονίζει και να την καθοδηγεί. Εκτός κι αν ο Νιόπλιας μας «γυρίσει» μια και κάτω στη θέση αυτή τον Κώστα Κατσουράνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x