Γιώργος Χελάκης

Ο Ντέμης έβαλε χαμηλά τον πήχυ

Θα έπρεπε να το περιμένουμε. Ο Ντέμης πέρα από την υπεράσπιση του εαυτού του δεν ήθελε να πετύχει τίποτα άλλο. Αλλά και σε αυτή την επιδίωξη έβαλε χαμηλά τον πήχη. Ενδιαφέρθηκε απλά να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά του κλέφτη. Όμως, πέρα από τις κραυγές κάποιων φανατικών και τα υπονοούμενα ορισμένων συναδέλφων, κατηγορία τέτοια εναντίον του, δεν είχε διατυπωθεί στα σοβαρά. Στη… μισοτελειωμένη συνέντευξη ο πρώην πρόεδρος ΠΑΕ δέχτηκε σε γενικές γραμμές ότι:

Θα έπρεπε να το περιμένουμε. Ο Ντέμης πέρα από την υπεράσπιση του εαυτού του δεν ήθελε να πετύχει τίποτα άλλο. Αλλά και σε αυτή την επιδίωξη έβαλε χαμηλά τον πήχυ. Ενδιαφέρθηκε απλά να βγάλει από πάνω του τη ρετσινιά του κλέφτη. Όμως, πέρα από τις κραυγές κάποιων φανατικών και τα υπονοούμενα ορισμένων συναδέλφων, κατηγορία τέτοια εναντίον του, δεν είχε διατυπωθεί στα σοβαρά. Στη… μισοτελειωμένη συνέντευξη ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ δέχτηκε σε γενικές γραμμές ότι:

-Απέτυχε στους στόχους και το όραμά του.
-Άφησε την ΑΕΚ με σημαντικό οικονομικό άνοιγμα
-Έχασε την εμπιστοσύνη των μετόχων

Ο Νικολαΐδης αποδέχτηκε όλα αυτά για να κρατήσει μόνο το ότι δεν έβαλε λεφτά στην τσέπη του. Μάλλον έβαλε χαμηλά τον πήχυ και αδίκησε τον εαυτό του.

Ο άνθρωπος που υποθήκευσε την περιουσία του, έσωσε(τότε) την ΠΑΕ βάζοντας την στο άρθρο 44 και κινητοποίησε μια ομάδα εφοπλιστών και επιχειρηματιών ώστε να τη χρηματοδοτήσουν, δικαιούται να κάνει έναν πιο φιλόδοξο απολογισμό.

Μην κοροϊδευόμαστε. Αν η ΑΕΚ έπαιρνε το πρωτάθλημα που τελικά έχασε στα χαρτιά(υπόθεση Βάλνερ) αλλιώς θα(του) μιλούσαμε τώρα. Ναι, αν αύριο-μεθαύριο ο διαχειριστικός έλεγχος αποκαλύψει στοιχεία που δεν τα ξέρουμε και βαρύνουν προσωπικά τον Ντέμη, τότε να πέσει βαρύς πάνω του, ο λίθος του αναθέματος.

Επί του παρόντος δικαιούται να ζητεί λιγότερη λάσπη και λιγότερη αγνωμοσύνη. Όσο για τους υπαινιγμούς και τα υπονοούμενα από μερίδα μετόχων, καλό είναι να σταματήσουν. Δηλητηριάζουν την ίδια την ΑΕΚ. Τέτοιες συζητήσεις, έχουν αξία όταν γίνονται με ονόματα και διευθύνσεις. Διαφορετικά πρόκειται για λάσπη. Οι μέτοχοι όπως και πάνω από 20.000 ΑΕΚτζήδες που αγόρασαν εισιτήρια διαρκείας, πίστεψαν στον Ντέμη και το όραμά του. Το όραμα δεν υλοποιήθηκε κι ο Ντέμης πήγε σπίτι του. Περιττές δραματοποιήσεις είναι αχρείαστες. Ο Νικολαΐδης με τη σιωπή του, διευκόλυνε τις φήμες.

Τώρα που αναγκάστηκε να μιλήσει βρέθηκε αμυνόμενος και με υποτυπώδη διάθεση να υπερασπιστεί την προσφορά του στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x