Γιώργος Χελάκης

O «θείος από το Σικάγο» δεν τα έχει για πέταμα

Ο θείος από το Σικάγο είτε πολλά λεφτά έχει είτε λίγα, για πέταμα δεν έχει ούτε σεντς! Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από την συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Θανόπουλου. Όταν οι μέτοχοι αδυνατούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους ώστε να του δώσουν μια εγγυητική τότε καλά κάνει ο Μπομπ Κοζώνης και ψάχνει κάθε λεπτομέρεια στα οικονομικά της ΑΕΚ. Αν ήταν επιπόλαιος θα το είχε «τελειώσει» το θέμα.

Ο θείος από το Σικάγο είτε πολλά λεφτά έχει είτε λίγα, για πέταμα δεν έχει ούτε σεντς! Αυτό είναι το πρώτο συμπέρασμα που προκύπτει από την συνέντευξη του προέδρου της ΠΑΕ ΑΕΚ κ. Θανόπουλου. Όταν οι μέτοχοι αδυνατούν να συνεννοηθούν μεταξύ τους ώστε να του δώσουν μια εγγυητική τότε καλά κάνει ο Μπομπ Κοζώνης και ψάχνει κάθε λεπτομέρεια στα οικονομικά της ΑΕΚ. Αν ήταν επιπόλαιος θα το είχε «τελειώσει» το θέμα. Για να εύχεται όμως ο Θανόπουλος να υπάρξει ευτυχές τέλος μέχρι το… τέλος του χρόνου καταλαβαίνει κανείς καλά ότι το ψάξιμο συνεχίζεται. Ε, λοιπόν αυτή η εξονυχιστική ερεύνα στα οικονομικά της ΠΑΕ είναι το μόνο χειροπιαστό στοιχείο που υπάρχει σχετικά με την οικονομική επιφάνεια του Μπομπ Κοζώνη. Αν επρόκειτο για «πυροτέχνημα» θα έπρεπε ήδη να έχει «σκάσει». Κατά τα λοιπά ο κ. Θανόπουλος δεν υπήρξε διόλου κατατοπιστικός για τον Ελληνοαμερικάνο υποψήφιο αγοραστή της ΠΑΕ ΑΕΚ .

Επί του παρόντος οι αγωνιούντες οπαδοί της ομάδας έχουν να ζυγίσουν τη δήλωση του Ντέμη Νικολαΐδη ότι εμπιστεύεται τον κ. Νοτιά που διαπραγματεύεται με τον κ. Κοζώνη. Δηλαδή τον Νοτιά τον ξέρουμε, για τον κ. Κοζώνη ξέρει ο κ. Νοτιάς.
Ουδείς μπορεί να προσπεράσει τις ειλικρινείς προσπάθειες του κ. Θανόπουλου να κρατήσει όρθια την ΑΕΚ σε δύσκολους καιρούς. Έτσι οφείλει να κατανοήσει και τα καρφιά που πέταξε προς τον Ντέμη, τον Κανελλόπουλο και τους υπόλοιπους μετόχους.

Κατανοητή και η παρέμβαση του Ντέμη που ζητεί να πέσουν οι τόνοι και να μην κατηγορούνται οι μέτοχοι. Από όσα είπε ο κ. Θανόπουλος, όμως, φαίνεται καθαρά πως η επιλογή Φερέρ και ο τρόπος που ο Ντέμης τη διαχειρίστηκε άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου και εκτροχίασε τα ελλείμματα της ΑΕΚ . Κάπου εκεί οι μέτοχοι ο ένας μετά τον άλλον σταμάτησαν να βάζουν το χέρι στο πορτοφόλι. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει επειδή σταμάτησαν να πληρώνουν ποσά που ήταν ήδη πολύ περισσότερα από τα όσα είχαν αρχικά συμφωνήσει μεταξύ τους. Όμως το να αφήνουν μόνο του τον κ. Νοτιά ακόμα και στο θέμα της εγγυητικής τούς αφήνει εκτεθειμένους στον κόσμο της ΑΕΚ…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x