Γιώργος Χελάκης

Η διαπραγμάτευση, οι γκρίνιες και η υπομονή…

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρωταγωνιστούν κάθε μεσημέρι στην εκπομπή «Μπαμ & Κάτω». Δύσκολα κρύβεται η ανησυχία τους για τη μεταγραφική στασιμότητας σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού πρωταγωνιστούν κάθε μεσημέρι στην εκπομπή «Μπαμ & Κάτω». Δύσκολα κρύβεται η ανησυχία τους για τη μεταγραφική στασιμότητας σε συνδυασμό με την κακή οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ.

Γεγονός είναι πως η διοίκηση της ΠΑΕ προσπαθεί να διαπραγματευτεί με Λυών και Μπέτις για την αγορά του Κάλστρομ και του Γκονζάλες. Οι οπαδοί στη φούρια τους για «εδώ και τώρα» μεταγραφή δεν προσπερνούν με ευκολία το γεγονός της διαπραγμάτευσης αυτής καθαυτής. Σε τέτοιες περιπτώσεις η υπομονή είναι ο καλύτερος σύμμαχος. Δεν προκύπτει από πουθενά ότι ο Ολυμπιακός έχει την υποχρέωση να πληρώσει στην πρώτη τιμή που θα του πουν οι επίδοξοι πωλητές.

Με βάση πάντα τις πληροφορίες που διαρρέουν, η Μπέτις ξεκίνησε από τα 8 εκατομμύρια και τώρα το συζητάει στα 6 εκατομμύρια. Η Λυών στην αρχή είπε ότι δεν πουλάει και τώρα που το ξανασκέφτηκε δέχεται να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Κατά συνέπεια η μέχρι τώρα τακτική των ερυθρολεύκων δεν μπορεί να θεωρηθεί ως αποτυχημένη. Πολύ περισσότερο δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα μείνει με αυτούς που τώρα έχει στη διάθεσή του ο Κετσπάγια. Το να προσπαθεί η διοίκηση να «ψωνίσει» στις πιο χαμηλές τιμές είναι θεμιτό. Αν γνωρίζαμε πως οι μνηστήρες γύρω από τον Κάλστρομ και τον Γκονζάλες έχουν στήσει τρελό χορό, η ανησυχία θα ήταν δικαιολογημένη. Στην προκειμένη περίπτωση κάτι τέτοιο-τουλάχιστον αυτή τη στιγμή-δεν συμβαίνει.

Οι οπαδοί του Ολυμπιακού έχουν λόγο να ανησυχούν από τη γενικότερη οικονομική κατάσταση της ΠΑΕ. Η διοίκηση δεν έχει κρύψει το πρόβλημα, αλλά συνεχίζει τη διαπραγμάτευση για τους δύο παίκτες. Ό,τι και να ειπωθεί τώρα είναι πρόωρο. Κυρίως το… σιχτίρισμά που στο τέλος του καλοκαιριού γίνεται συνήθως υπόκλιση στον «μεγάλο πρόεδρο που φέρνει παικταράδες στο λιμάνι». Λίγη αυτοσυγκράτηση δεν βλάπτει…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x