Γιώργος Χελάκης

Ο Ντούσκο δεν διαβάζει πολιτικές εφημερίδες…

Θα μπορούσε να ήταν η δήλωση ενός ευσυνείδητου επαγγελματία. Επίσης η δήλωση ενός καταξιωμένου επικοινωνιολόγου. Τέλος, θα μπορούσε να είχε πει αυτή την κουβέντα ένας φανατικός οπαδός. Μπορεί και να είναι όλα αυτά μαζί. Ότι και να είναι όμως, ένα πράγμα στέκεται ως ατράνταχτη προϋπόθεση. Ο Ντούσκο είχε και έχει την ωριμότητα να αποφεύγει δηλώσεις που μπορεί να τον βάλουν σε περιπέτειες

Θα μπορούσε να ήταν η δήλωση ενός ευσυνείδητου επαγγελματία. Επίσης η δήλωση ενός καταξιωμένου επικοινωνιολόγου. Τέλος, θα μπορούσε να είχε πει αυτή την κουβέντα ένας φανατικός οπαδός. Μπορεί και να είναι όλα αυτά μαζί. Ότι και να είναι όμως, ένα πράγμα στέκεται ως ατράνταχτη προϋπόθεση. Ο Ντούσκο είχε και έχει την ωριμότητα να αποφεύγει δηλώσεις που μπορεί να τον βάλουν σε περιπέτειες.

Κατ’αρχάς δεν είπε ότι η ΑΕΚ θα πάρει το πρωτάθλημα. Είπε ότι έχει στόχο να το πάρει. Δεν είπε καν ότι η ΑΕΚ είναι φαβορί για να το πάρει. Δήλωσε απλά ότι και φέτος στόχος της είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ίσως να μην διαβάζει πολιτικές εφημερίδες και γι’ αυτό να νομίζει πως ο Αλέκος Αλαβάνος είναι πρόεδρος του ΚΚΕ. Αθλητικές διαβάζει σίγουρα και ξέρει καλά ποιες μεταγραφές κάνουν οι αντίπαλοι της ομάδας του και πόσο υψηλούς στόχους βάζουν για φέτος ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Ο Μπάγεβιτς έχει την βεβαιότητα ότι η ομάδα του θα παρουσιαστεί φέτος καλύτερη από την περσυνή χρονιά. Διαφορετικά θα απόφευγε την κακοτοπιά σφυρίζοντας αδιάφορα στην ερώτηση που του έγινε.

Με Μάκο, Ιορντάκε και Καράμπελα, θεωρεί ότι έχει τα ….εργαλεία για να κάνει την ομάδα του ποιοτικότερη και με περισσότερες λύσεις. Περιμένει τον Λεονάρντο κι ένα αξιόπιστο δεξί μπακ. Ας τα βάλουμε κάτω: Καράμπελας, δεξιός μπακ, Λεονάρντο και Μάκος προορίζονται για βασικοί. Αυτό σημαίνει ότι αλλάζει την ομάδα κατά τα 4/10 (εξαιρείται ο τερματοφύλακας). Εφόσον όπως ο ίδιος σχεδιάζει αυτές οι αλλαγές «βγουν» η ΑΕΚ θα παρουσιαστεί καλύτερη από την περασμένη χρονιά. Κατά συνέπεια ή δήλωση του Μπάγεβιτς δεν έγινε για να χαϊδέψει τα αυτιά του κόσμου της ΑΕΚ που δείχνει απρόθυμος να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας. Αντικειμενικά εξυπηρετεί και τον σκοπό αυτό. Έγινε όμως γιατί πηγάζει από την βαθύτερη πεποίθηση του πως η ομάδα του θα είναι πολύ καλύτερη φέτος. Με βάση τα δεδομένα που αναφέραμε έχει δίκιο να το ισχυρίζεται. Άλλωστε όπως μου θύμισε ένας ακροατής στο ραδιόφωνο, το 1989 το πήρε η ΑΕΚ με τον Κούτουλα και Καραγκιοζόπουλο…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x