Βόλεϊ

Τα… γύρισε η ΓΓΑ!

Μετά την συνάντηση Κοντονή- Μαυρομάτη η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού εξέδωσε ανακοίνωση, αναδιπλώνοντας τα περί «πτωχευτικής οικονομικής εικόνας» της ΕΟΠΕ

Μέσα σε δύο ημέρες η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και το Υπουργείο άλλαξαν άποψη για την κατάσταση στην Ομοσπονδία Βόλεϊ. Από την «πτωχευτική οικονομική εικόνα» που είχε η ΕΟΠΕ την Τρίτη μετά την συνάντηση Κοντονή- Μαυρομάτη την Πέμπτη η Ομοσπονδία απέκτησε «οικονομική εξυγίανση» και μάλιστα πήρε τα εύσημα της πολιτείας. Αθάνατη Ελλάδα!

Αναλυτικά η νέα ανακοίνωση της ΓΓΑ
«Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής δέχθηκε σήμερα στο γραφείο του το προεδρείο της ΕΟΠΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Αχιλλέα Μαυρομμάτη.
Οι ιθύνοντες του ελληνικού βόλεϊ παρουσίασαν στον Υφυπουργό το πλαίσιο της σκληρής προσπάθειας οικονομικής εξυγίανσης που υλοποιούν στην Ομοσπονδία από ετών και του οποίου τα πρώτα αποτελέσματα είναι ήδη ορατά, δεδομένου ότι σε διάστημα έξι ετών το συνολικό άνοιγμα της Ομοσπονδίας έχει μειωθεί κατά 6 εκ. ευρώ.
Ο κ. Μαυρομάτης παρουσίασε το εν εξελίξει αγωνιστικό και οικονομικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και ενημέρωσε τον κ. Κοντονή για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το άθλημα.
Από την πλευρά του ο Υφυπουργός συνεχάρη τη διοίκηση της Ομοσπονδίας για τις προσπάθειές της κι εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση της Πολιτείας στο άθλημα και στο έργο που επιτελείται».

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x