Nations League

Εμφατικό πέρασμα της Ρουμανίας από την Κύπρο

Το 3/3 στον όμιλό της έκανε η Ρουμανία, η οποία καθάρισε από ημίχρονο την Κύπρο επικρατώντας με 3-0 και βρίσκεται μόνη πρώτη.

Εμφατικό πέρασμα της Ρουμανίας από την «ΑΕΚ Αρένα». Η ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου επικράτησε με σκορ 3-0 μέσα στην Κύπρο και έκανε το 3/3, μένοντας μόνη πρώτη στον 2ο όμιλο της League C.

Την ίδια ώρα, οι Κύπριοι γνώρισαν δεύτερη ήττα σε τρία παιχνίδια και έχουν μόλις τρεις βαθμούς, συνεχίζοντας να απογοητεύουν.

Η βαθμολογία του ομίλου:
Κύπρος-Ρουμανία 0-3: Εμφατικό πέρασμα της Ρουμανίας από την Κύπρο

Η Ρουμανία μπήκε αποφασιστικά στο παιχνίδι, καθαρίζοντάς το από νωρίς. Είχε μάλιστα ένα εκρηκτικό εικοσάλεπτο, στο οποίο βρήκε τρεις φορές δίχτυα και έφερε τις αποδοκιμασίες των Κυπρίων.

Ο Μαν στο 16’ άνοιξε το σκορ και έδωσε προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, για να έρθει στο 25’ ο Μάριν με πέναλτι να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Μαν από σκόρερ έγινε δημιουργός και έφτιαξε το 3-0 που πέτυχε ο Ντράγκουσιν στο 36ο λεπτό, σε ένα πρώτο κυριαρχικό ημίχρονο για τους Ρουμάνους. Στο υπόλοιπο του αγώνα, η ομάδα του Λουτσέσκου έκανε διαχείριση, δίνοντας την μπάλα στην Κύπρο που έγινε επικίνδυνη σε ορισμένες στιγμές αλλά δεν κατάφερε να βρει ούτε το γκολ της τιμής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x