Nations League

Τριάρα στην Πολωνία και πρώτη θέση για την Πορτογαλία

Η Πορτογαλία επικράτησε 3-1 της Πολωνίας για την 3η αγωνιστική του Α' Ομίλου του League A του Nations League και έθεσε γερές βάσεις για την κατάληψη της πρώτης θέσης.

Πολύ πιο εύκολα από όσο θα περίμενε πέρασε η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο από την Πολωνία, με την Πορτογαλία να επικρατεί 3-1 για την 3η αγωνιστική του Α' Ομίλου του League A του Nations League και να διατηρείται στην πρώτη θέση, έχοντας το απόλυτο.

Φυσικά, όπως κάθε ματς της Πορτογαλίας, έτσι και αυτό είχε την υπογραφή του Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος σκόραρε στο 37' για να δώσει προβάδισμα 2 τερμάτων στην ομάδα του. Το σκορ είχε ανοίξει στο 26' ο Μπερνάρντο Σίλβα.

Η Πολωνία μείωσε με τον Ζιελίνσκι στο 78', με τους Πολωνούς να αναθαρρούν και να τα δίνουν όλα για την ισοφάριση. Γκολ κατάφεραν να πετύχουν, αλλά σε λάθος εστία, καθώς ο Μπεντάρεκ δέκα λεπτά αργότερα σημείωσε αυτογκόλ και διαμόρφωσε το τελικό 3-1 για την ομάδα του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Νωρίτερα, τη δεύτερη νίκη τους πανηγύρισαν οι Κροάτες, έχοντας χρειαστεί να κάνουν ολική επαναφορά για το 2-1 απέναντι στους Σκωτσέζους στο Μαξιμίρ.

Βέβαια, θα μπορούσαν να έχουν «καεί» στο 90'+5' βλέποντας τους αντιπάλους τους να σκοράρουν, αλλά ο VAR ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x