Γενικά

«Καυτός» Ουναΐ έκανε πάρτι με το Μαρόκο – Άνετη τεσσάρα της Γουινέας στην Αιθιοπία

Το Μαρόκο με πρωταγωνιστή τον Αζεντίν Ουναΐ διέλυσε με 5-0 την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, ενώ η Γουινέα δεν δυσκολεύτηκε καθόλου απέναντι στην Αιθιοπία (4-1).

Οι «μάχες» για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής συνεχίζονται με τα… δικά μας παιδιά να πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις.

Το Μαρόκο αναμετρήθηκε με την Κεντροαφρικανική Δημοκρατία για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου με τον Ουναΐ να βρίσκεται σε τρομερό βράδυ.

Ο μέσος του Παναθηναϊκού είχε δύο γκολ και μία ασίστ στο 5-0 της ομάδας του και αδιαμφισβήτητα κέρδισε το βραβείο του MVP της αναμέτρησης.

Για την ιστορία ο Άμπντε έκανε το 1-0 στο 18ο λεπτό, μέχρι ο Ουναΐ να διπλασιάσει το προβάδισμα της ομάδας του στο 38’. Ο Χακίμι έκανε γρήγορα στο 45’ το 3-0, μέχρι ο μέσος του Παναθηναϊκού να χτυπήσει ξανά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου για το 4-0. Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε ο Ραχίμι στο 71ο λεπτό από τα 11 βήματα.

Εξαιρετική εμφάνιση είχε και ο Μαντί Καμαρά αγωνιζόμενος με τη Γουινέα στο 4-1 επί της Αιθιοπίας. Ο χαφ του ΠΑΟΚ στο 48ο λεπτό με μία μαγική μπαλιά βρήκε τον Σισέ και αυτός με υπέροχο τρόπο πέτυχε το 4-0 εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την πάσα του συμπαίκτη του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x