Nations League

Έπιασε κορυφή η Ισπανία - Έκανε σεφτέ με σούπερ εμφάνιση η Σερβία!

Η Σερβία πήρε την πρώτη της νίκη επικρατώντας με 2-0 της Ελβετίας, ενώ η Ισπανία έπιασε κορυφή λυγίζοντας με 1-0 τη Δανία.

Πραγματοποιώντας μια πολύ καλή εμφάνιση, η Σερβία έκανε σεφτέ επικρατώντας με 2-0 της Ελβετίας. Στο άλλο ματς του ομίλου, η Ισπανία έστω και δύσκολα νίκησε τη Δανία με 1-0. Οι Ισπανοί έπιασαν κορυφή με 7 βαθμούς, ακολουθούν οι Δανοί με 6, η Σερβία έχει 4, ενώ η Ελβετία δεν έχει ακόμα κανέναν βαθμό.

Στο πρώτο εικοσάλεπτο η Σερβία δεν είχε μπει καλά στο ματς, με την Ελβετία να έχει την κατοχή και να κυκλοφορεί ωραία την μπάλα. Ωστόσο πλήρωσε την αστοχία της, με τους γηπεδούχους να βρίσκουν το γκολ στο 45+1’, με αυτογκόλ του Ελβέντι.

Η ομάδα του Στοΐκοβιτς μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και απειλούσε συνεχώς την αντίπαλη εστία. Στο 61’ ήρθε η σειρά του Μίτροβιτς να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ. Ο 30χρονος με ωραία ατομική προσπάθεια και αφού πέρασε δυο τρεις αντιπάλους του, έκανε το πλασέ και έγραψε το 2-0 για την ομάδα του.

Η Ελβετία έχασε μεγάλη ευκαιρία για να μειώσει στο 72’ όταν κέρδισε πέναλτι, αλλά η εκτέλεση από τον Εμπολό δεν ήταν καλή με τον εκπληκτικό Ραΐκοβιτς να το βγάζει. Τρία λεπτά αργότερα ο Σέρβος τεχνικός έριξε στο ματς τον Άντρια Μαξίμοβιτς, ο οποίος σε ηλικία 17 ετών έγινε ο δεύτερος νεότερος παίκτης της ομάδας μετά τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς.

Οι φιλοξενούμενοι ανέβηκαν στη συνέχεια και είχαν κάποιες φάσεις, αλλά είχαν απέναντί τους τον Ραΐκοβιτς που τους έλεγε «όχι» κάθε φορά και κράτησε καθαρή την εστία του μέχρι το φινάλε.

Στο άλλο ματς, η Ισπανία τα βρήκε σκούρα κόντρα στην καλοστημένη Δανία (1-0) σε ένα ματς αρκετά ισορροπημένο, χωρίς πολλές φάσεις.

Στο πρώτο ημίχρονο και οι δυο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες για γκολ, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκαν και έτσι πήγαν ισόπαλες στα αποδυτήρια (0-0). Τον γόρδιο δεσμό τελικά έλυσε ο Θουπιμέντι στο 79ο λεπτό ο οποίος άνοιξε το σκορ για την Ισπανία.

Μέχρι το φινάλε δεν άλλαξε κάτι, με τους Ισπανούς να παίρνουν τη δεύτερή τους νίκη και να πιάνουν κορυφή.

Η βαθμολογία:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x