Βόλεϊ

Πρώτη για το βόλεϊ των Ανδρών του Ολυμπιακού

Την πρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο είχαν την Δευτέρα (3/9) στον Ολυμπιακό, στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη».

Με μοναδικό στόχο να παραμείνει στην κορυφή ξεκίνησε και επίσημα την Δευτέρα (3/9) η προετοιμασία της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Ρέντη «Μελίνα Μερκούρη» για την πρώτη εν όψει της νέας χρονιάς.

Απών από την πρώτη συγκέντρωση ήταν ο διαγώνιος από τον Καναδά Γκάβιν Σμιτ που έρχεται την Τετάρτη στην Ελλάδα και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» την Πέμπτη (6/9), ενώ οι Γερούν Ράουβερντινκ και Έμι Τερβαπόρτι στο τέλος Σεπτεμβρίου.

Πριν την έναρξη του προγράμματος ο Φερνάντο Μουνιόθ Μπενίτεθ καλωσόρισε τα μέλη της ομάδας και τους ευχήθηκε καλή χρονιά.
« Πρώτα από όλα είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στην Ελλάδα για την δεύτερη σεζόν μου στον Ολυμπιακό. Είμαι περήφανος που εργάζομαι σε αυτό το σύλλογο και αυτή θα είναι μια χρονιά με μεγάλο κίνητρο. Έχουμε κάνει μια δυνατή ομάδα και θα παλέψουμε για όλους τους τίτλους. Βήμα βήμα με τους παίκτες θα κάνουμε καλή προετοιμασία ώστε να ξεκινήσουμε δυνατά τις υποχρεώσεις μας τον Οκτώβριο. Αρχίσαμε σήμερα με 11 παίκτες. Την Πέμπτη θα μπει στο πρόγραμμα και ο Σμίτ και περιμένουμε και τους Ράουβερντινκ και Τερβαπόρτι όταν τελειώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Παγκόσμιο. Αυτή την πρώτη εβδομάδα θα δούμε την κατάσταση που βρίσκονται οι παίκτες και από την επόμενη εβδομάδα θα βάζουμε περισσότερα στοιχεία στην προετοιμασία μας».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x