Βόλεϊ

Νέσιτς: «Δείξαμε την απαιτούμενη σοβαρότητα»

Στην αξία της νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας στάθηκε ο Ντράγκαν Νέσιτς μετά το 3-0 σετ των «πράσινων» επί της βουλγαρικής ομάδας για το Challenge Cup βόλεϊ ανδρών.

Ο Ντράγκαν Νέσιτς τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έδειξε την απαιτούμενη σοβαρότητα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας για αυτό και νίκησε άνετα μια τόσο σπουδαία ομάδα τόσο, στάθηκε στο προπονητικό τιμ των Βούλγαρων, εστίασε στα δυο μεταξύ τους ματς, αφού είναι τα πρώτα επίσημα της σεζόν, ενώ εξήρε τους φίλους της ομάδας για την παρουσία τους.

Αναλυτικά: «Είμαι πολύ χαρούμενος σήμερα γιατί δείξαμε μεγάλη σοβαρότητα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο ματς. Η ΤΣΣΚΑ Σόφιας είναι ένας σπουδαίος αντίπαλος με ιστορία κι έχει τρία μέλη στο ρόστερ της που έχουν κατακτήσει το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κορασίδων.

Επιπλέον και το προπονητικό τιμ της έχει σπουδαίες παραστάσεις κι εικόνες. Για εμάς, ήταν το πρώτο επίσημο ματς και μπορούμε να εστιάσουμε στη ρεβάνς, καθώς μέχρι τότε δεν έχουμε άλλες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας που ήρθαν και μας στήριξαν σε αυτό τον αγώνα και θέλω να πω κι ένα ‘ευχαριστώ’ στα νέα μικρά ball girls που ήρθαν σήμερα για πρώτη φορά μαζί με τους γονείς τους κι αποτέλεσαν κι αυτές ένα μέρος της ομάδας μας».

Η Ειρήνη Χατζηευστρατιάδου συμπλήρωσε πως: «Για εμάς, σήμερα ήταν μια νέα αρχή κι ένα νέο ξεκίνημα για τη φετινή σεζόν. Θεωρώ ότι κάναμε μια καλή πρώτη εμφάνιση σήμερα, όμως σίγουρα έχουμε περιθώρια για να βελτιωθούμε ακόμα περισσότερο. Σίγουρα, δεν επιτρέπονται σημάδια χαλάρωσης από πλευράς μας και πρέπει να είμαστε μέσα στο ματς ψυχή και σώμα μέχρι να πέσει η μπάλα κάτω, δεν πρέπει να σταματήσουμε. Η νίκη με 3-0 σήμερα δεν σημαίνει ότι πρέπει να χαλαρώσουμε και θα πρέπει να πάμε στη Σόφια να κάνουμε τη δουλειά μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x