Βόλεϊ

Πετρέας: «Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά»

Στο ότι οι αθλητές της Εθνικής βόλεϊ ανδρών κοιτάνε κάθε ματς ξεχωριστά μέχρι τη λήξη των προκριματικών του World League στάθηκε ο Γιώργος Πετρέας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο διεθνής κεντρικός της Αζαξιό μίλησε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου μετά το 3-1 σετ επί της Κινέζικης Ταϊπέι στην Κοζάνη και τόνισε πως αν έρθουν οι δυο νίκες στα επόμενα ματς δε θα έχει σημασία αυτό κόντρα στην πρωτοπόρο Σλοβενία και πως στην ομάδα βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι 15 καλύτεροι παίκτες, που μπορούν να αντεπεξέλθουν σε όλες τις αναμετρήσεις και να αναπληρώσουν τις τυχόν απώλειες που θα προκύψουν.

Αναλυτικά: «Όλα τα ματς είναι σημαντικά και θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τις νίκες που θα χρειαστεί για να προκριθούμε στο φάιναλ φορ στη Γερμανία. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και πρώτα έχουμε αυτά με Πουέρτο Ρίκο και Κατάρ και μετά έρχεται η Σλοβενία. Αν κάνουμε το 5-0, το ματς αυτό ματς δε θα έχει σημασία».

«Έχουμε έρθει στην ομάδα οι 15 καλύτεροι αθλητές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το τεχνικό τιμ, και όλοι προσπαθούμε να αντεπεξέλθουμε σε όλες τις δυσκολίες μετά το πρόβλημα τραυματισμού του Τζούριτς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Ο κόσμος αξίζει να παρακολουθεί αυτή την ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x