Βόλεϊ

Παπαφωτίου στον ΣΠΟΡ FM 94,6: «Όσο μπορώ θα μείνω εξωτερικό»

Για τις σημαντικές εμπειρίες που έχει αποκτήσει παίζοντας στο εξωτερικό και για την προσπάθεια της Εθνικής στην Ευρωπαϊκή Λίγκα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Αθηνά Παπαφωτίου.

Για τις σημαντικές εμπειρίες που έχει αποκτήσει παίζοντας στο εξωτερικό και για την προσπάθεια της Εθνικής στην Ευρωπαϊκή Λίγκα μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 η Αθηνά Παπαφωτίου, η οποία τόνισε την προετοιμασία της ομάδας για να τα πάει καλά στη διοργάνωση.

Αναλυτικά όσα είπε στον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου:

Για την πρόκριση στην τελική φάση της Ευρωπαϊκής Λίγκας: «Αυτός είναι ο στόχος. Αν μπορούμε να τα καταφέρουμε θα φανεί στο γήπεδο. Είμαστε προετοιμασμένες και θα κάνουμε το καλύτερο για να τα καταφέρουμε».

Για το υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή στην Εθνική: «Υπάρχουν πολύ καλές αθλήτριες που αγωνίζονται και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μόνο στο γήπεδο μπορεί να φανεί αυτό. Ας κριθούμε εκεί».

Για την Γαλλία, όπου αγωνίζεται: «Η μεγάλη διαφορά συγκριτικά με το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ότι υπάρχει πολύ μεγάλη οργάνωση. Αυτό σου επιτρέπει να είσαι συγκεντρωμένος πλήρως στην αγωνιστική σου δράση. Είμαι πολύ ευχαριστημένη, μ’ αρέσει το επίπεδο, είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, κάθε παιχνίδι είναι ντέρμπι».

Για το τι θα την έκανε να γυρίσει στην Ελλάδα: «Δεν είναι θέμα ομάδας. Στο εξωτερικό βελτιώνομαι και ζω μοναδικές εμπειρίες. Όσο μπορώ να το κάνω, είναι επιλογή μου να μείνω εκεί. Ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x