Stoiximan Super League

«Χτίζουμε το ευρωπαϊκό μέλλον του Ατρομήτου»

Στην Ελβετία βρέθηκε η Κάτια Κοξένογλου εκπροσωπώντας τον Ατρόμητο στην Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Συλλόγων, αποσπώντας τα καλύτερα λόγια για την εικόνα της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Δυναμικό παρών έδωσε ο Ατρόμητος στην γενική συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων (European Club Association) που πραγματοποιήθηκε στην Γενεύη της Ελβετίας για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου.

Το σύλλογο του Περιστερίου εκπροσώπησε η Κάτια Κοξένογλου, η οποία μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την αντιμετώπιση που είχε ως μέλος του Ατρομήτου, αλλά και την σπουδαιότητα της παρουσίας της ομάδας στο ευρωπαϊκό σουμβούλιο.

«Χτίζουμε το ευρωπαϊκό μέλλον της ομάδας μας. Είναι πολύ σημαντικό που έπειτα από δύο διαδοχικές παρουσίες στα play off του Europa League, ο Ατρόμητος κάθεται στο ίδιο τραπέζι με εκπροσώπους μεγάλων σωματείων της ηπείρου μας γιατί οι αποφάσεις που λαμβάνει η ECA μπορούν να επηρεάσουν το μέλλον του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου», ανέφερε αρχικά η αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της ΠΑΕ και συνέχισε:

«Μεταξύ μας τα club συμφωνήσαμε να έχουμε τακτική επικοινωνία, γιατί θα ανταλλάσσουμε απόψεις που θα ενισχύουν τα ίδια τα σωματεία. Επιπλέον για τη χώρα μας είναι ιδιαίτερα τιμητικό που μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ECA εξελέγη ο κ. Θόδωρος Γιαννίκος. Είναι κάτι που δεν έχει να κάνει με το χρώμα της ομάδας του, αλλά με το γεγονός ότι με την παρουσία του θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Μάλιστα, ο επανεκλεγείς πρόεδρος, Καρλς Χάινς Ρουμενίγκε καλωσόρισε τον Ατρόμητο ως νέο τακτικό μέλος με ειδική αναφορά, ενώ ο Μισέλ Πλατινί, που ήταν επίσης παρών στην συνεδρίαση, συνεχάρη την Κάτια Κοξένογλου για την παρουσία της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x