Stoiximan Super League

Αισιοδοξία και το βλέμμα στον Ολυμπιακό στο Περιστέρι

Με μεγαλύτερη αισιοδοξία βλέπουν από εδώ και πέρα τη συνέχεια του πρωταθλήματος στον Ατρόμητο, μετά τη νίκη επί της Βέροιας και η προσοχή επικεντρώνεται πλήρως στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Αιτία για να χαμογελάσουν μετά από αρκετό καιρό αποτέλεσε στις τάξεις του Ατρόμητου η νίκη στο κομβικής σημασίας ματς κόντρα στη Βέροια και μάλιστα εκτός έδρας.

Δεν αποτελεί κανένα μυστικό ότι οι τέσσερις συνεχόμενες ήττες είχαν προκαλέσει έντονο προβληματισμό και σκεπτικισμό τόσο στη διοίκηση, όσο και στην τεχνική ηγεσία της ομάδας σχετικά με το τι πήγαινε… στραβά, ενώ είχε τεθεί –τουλάχιστον τις πρώτες ώρες μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ- και θέμα προπονητή.

Πλέον, μετά το «τρίποντο» στη Βέροια και με την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, οι Περιστεριώτες έχουν λόγους να αισιοδοξούν για νικηφόρα συνέχεια που θα τους βοηθήσει να καλύψουν τα χαμένο βαθμολογικό έδαφος, αρχής γενομένης από τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μπορεί το ματς να έχει δεδομένες δυσκολίες, αφού οι Περιστεριώτες θα φιλοξενήσουν την ποιοτικότερη και πιο φορμαρισμένη ομάδα της Super League, αλλά η προϊστορία του Ατρόμητου εντός έδρας κόντρα στους «μεγάλους» κάνει τους πάντες να αισιοδοξούν για την έκπληξη.

Άλλωστε, πολλοί είναι αυτοί που λένε ότι εφόσον ο Ατρόμητος παρουσιάσει το ίδιο «σκληροτράχηλο» πρόσωπο και παράλληλα ο Ολυμπιακός δεν πιάσει τόσο υψηλή απόδοση λόγω ενδεχόμενης κόπωσης από το ματς και το ταξίδι στο Ζάγκρεμπ, τότε δεν αποκλείεται η πρώτη απώλεια βαθμών για τους «ερυθρόλευκους» να είναι στο Περιστέρι.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x