Stoiximan Super League

Το «ευχαριστώ» και ο… Παναιτωλικός

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εξέδωσε η ΠΑΕ Ατρόμητος. Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία ενόψει Παναιτωλικού.

Η παρουσία των φιλάθλων του Ατρομήτου στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό δεν πέρασε στα… ψιλά από τη διοίκηση, που εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση. Παράλληλα, τους κάλεσε να στηρίζουν ανάλογα την προσπάθεια των παικτών στο παιχνίδι της Τετάρτης (15/01) με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τους φιλάθλους μας για την πολύ μεγάλη συμμετοχή στο ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό αποτελώντας πραγματικά τον δωδέκατο παίκτη της ομάδας μας. Τους καλεί να συνεχίσουν να στηρίζουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών αρχής γενομένης από το ματς της ερχόμενης Τετάρτης με τον Παναιτωλικό για το κύπελλο Ελλάδας έτσι ώστε να πανηγυρίσουμε την πρόκριση στην προημιτελική φάση» αναφέρει η ανακοίνωση.

Δύο προβλήματα

Με δύο προβλήματα ξεκίνησε η προετοιμασία των «κυανόλευκων» ενόψει του επαναληπτικού με τον Παναιτωλικό την προσεχή Τετάρτη (15/01) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Νάστος έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο μετατάρσιο και ο Γκαρσία ένα χτύπημα στο πέλμα.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Ολυμπιακό έκαναν αποθεραπεία, οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί την Τρίτη το πρωί και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή.

** Τέσσερις κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Γκαρσία και αύριο θα αποφασιστεί σε ποιο από τα επόμενα τέσσερα ματς πρωταθλήματος θα εκτίσει την ποινή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x