Stoiximan Super League

Το βλέμμα στο Κύπελλο

Το παιχνίδι με τον Φωστήρα για το Κύπελλο Ελλάδας είναι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος στον Ατρόμητο. Την Τετάρτη ολοκληρώνεται η προετοιμασία των «κυανόλευκων».

Χωρίς νέα προβλήματα και με τα τρία… παλιά να παραμένουν συνεχίζεται η προετοιμασία του Ατρόμητου για το παιχνίδι Κυπέλλου Ελλάδας με τον Φωστήρα. Ο Γιώργος Παράσχος είδε τους Ναπολεόνι, Μπάλλα και Τζαμάλ να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα, κάτι που σημαίνει πως δεν υπολογίζονται για το ματς της Πέμπτης.

Ο έμπειρος τεχνικός αναμένεται να κάνει αλλαγές στο βασικό σχήμα, προκειμένου να πάρουν ανάσες όσοι έχουν αγωνιστεί μέχρι σήμερα. Στις παραπάνω απουσίες, ο Ιταλός και ο Έλληνας άσος ακολούθησαν ατομικό προκειμένου να ενισχύσουν την φυσική τους κατάσταση, ενώ ο Τζαμάλ υποφέρει από ίωση και ο οργανισμός του είναι εμφανώς εξασθενισμένος, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντέξει τους ρυθμούς προπόνησης.

Τέλος, έγινε την Τρίτη η σύσκεψη για τη λήψη των μέτρων ασφαλείας για τον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας με την Καλλονή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Η ομάδα μας (την εκπροσώπησε ο Υπεύθυνος Ασφαλείας Γιώργος Πέτρου) θα παραλάβει 1000 εισιτήρια που αντιστοιχούν στην κεντρική θύρα 11 (κάτω διάζωμα) του ΟΑΚΑ. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x