Stoiximan Super League

Στο «στόχαστρο» και οι παίκτες στον Ατρόμητο

«Καζάνι» που βράζει θυμίζει αυτή τη στιγμή ο Ατρόμητος μετά την έκτη ήττα σε εννιά ματς, καθώς εκτός από τον Μιχάλη Γρηγορίου που θεωρείται παρελθόν, επισφαλές κρίνεται και το μέλλον ποδοσφαιριστών.

Μία από τις μεγαλύτερες κρίσεις του καλείται να διαχειριστεί ο Ατρόμητος, καθώς ο τρόπος με τον οποίο προέκυψε η ήττα από τον Ηρακλή με τις δύο αποβολές και την ομάδα να παρουσιάζει σημάδια διάλυσης, έχει φέρει μεγάλο προβληματισμό στη διοίκηση.

Όπως διεμήνυσε στους παίκτες ο Γιώργος Σπανός μεσοβδόμαδα, δεν θα διστάσει να «τελειώσει» κι άλλους παίκτες –εκτός του Μαρσελίνιο- που δεν θα έχουν την πρέπουσα αγωνιστική και όχι μόνο συμπεριφορά.

Έτσι, μετά τον Μιχάλη Γρηγορίου που θεωρείται παρελθόν, την πόρτα της εξόδου αναμένεται να περάσουν και παίκτες εφόσον δεν αλλάξουν άμεσα και άρδην την εικόνα τους, αφού η διοίκηση δεν ξεγελιέται και θεωρεί ότι το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχουν αυτοί.

Ωστόσο, πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό δεν θα γίνει άμεσα, καθώς εκκρεμεί η άφιξη νέου τεχνικού που θα έχει κι αυτός άποψη για το ρόστερ, αλλά από τον Ιανουάριο, όταν θα υπάρχει δυνατότητα να καλυφθούν ενδεχόμενα κενά που θα προκύψουν.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x